Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Változott a Hali kerete – távozott két játékos

2018.08.28.

Változott a Hali kerete – távozott két játékos

A bajnokság kezdete előtt nagy és meglepő hírnek számít, hogy távozott két eddigi meghatározó játékosa a szombathelyi Haladás futsal csapatának. Vidák Balázs és Öreglaki Norbert csapatot váltott.  A vasiak eddigi 1 hónapos felkészülése alatt már kirajzolódott az új edző elképzelése. Ebbe a szemléletbe nem jutott sok szerephez a két játékos, így több játéklehetőség miatt jobbnak látták a csapatváltást. Vidák Balázs továbbra is edzői feladatokat lát majd el a szombathelyi futsalban és fél évre megy kölcsönbe az SZC Futsal Club Győr csapatához. Öreglaki Norbert a Szigetszentmiklós Futsal csapatához igazolt. Mindkettőjüknek sok sikert kívánunk!

 

 

Vidák Balázs

 

A 2013/2014-es szezonban érkezett a szombathelyi Haladás csapatához. 5 szezont játszott zöld-fehér mezben. Ez alatt 147 mérkőzésen lépett pályára és 86 gólt szerzett. Nagy mértékben vette ki a részét a csapat nagy sikereiből. Sőt még a válogatottba is behívót kapott Szombathelyről 4 alkalommal. Az elért sikerekből a legszebb eredmények: három bronzérem az NB I-es bajnokságban, egy ezüstérem a Magyar Kupában és egy aranyérem a Magyar Kupában. Meghatározó játékos és a szurkolók kedvence volt az itt eltöltött 5 szezon alatt. Most kölcsönbe megy fél évre az SZC Futsal Club Győr csapatához, így a Haladás nem válik meg tőle és a szakmai stáb is szívesen látná még Haladás címeres mezben. Az edzői pályafutását továbbra is folytatja a Haladás utánpótlás futsalosainál, amiben eddig is nagyon sok szép sikert ért el!

„Visszagondolva, mondhatom azt, hogy életem egyik legjobb döntése volt Szombathelyre igazolni. Nagyon sok barátra tettem itt szert. Nagyon sokat kaptam ez idő alatt a Haladástól. Kaptam sok ismerőst, barátot, sokat tanulhattam, fejlődhettem itt a csapatnál. Most egy olyan döntést kellett meghoznom, ami számomra nagyon nehéz volt. Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, jobb lesz így nekem. Az elmúlt egy hónapban hiába akartam, nem tudtam bebizonyítani az edzőnek, hogy jó játékos vagyok, kevés szerephez jutottam, az edzőmérkőzéseken nem kaptam lehetőséget, így meg kellett hoznom a döntést, hogy azt, amit a legjobban szeretek, futsalozni azt most egy másik csapatnál tudom csak megtenni. Fél évre megyek kölcsönbe az SZC Futsal Club Győr csapatához. Ők feljutási szándékkal vágnak neki idén az NB II-es bajnokságnak. Tőlük kaptam a megkeresést, hogy segítsek nekik ezt a céljukat elérni. Én elfogadtam a lehetőséget, de a Haladással nem szakítottam véglegesen!”

 

Öreglaki Norbert

 

A 2014/2015-ös szezonban a BME csapatától érkezett Szombathelyre. 4 szezonon keresztül, 123 mérkőzésen játszott a Haladás színeiben. Ez alatt 103 gólt szerzett. Az első zöld-fehér szezonjában NB I-es gólkirályi címet szerzett. Meghatározó játékos volt a csapatnál és közreműködött a csapat sikereiben: három bronzérem az NB I-es bajnokságban, egy ezüstérem a Magyar Kupában és egy aranyérem a Magyar Kupában. A következő szezonban már a Szigetszentmiklós Futsal csapatát fogja erősíteni. Sok sikert kívánunk neki a pályán!

„Az egyik szemem sír, a másik örül a mostani döntésem miatt, de a több játéklehetőség miatt, meg kellett ezt lépnem. Szeretem Szombathelyt, a Haladást, sajnálom, hogy itt kell most hagynom, de Szigetszentmiklóson is biztosan jó helyem lesz, és jó csapat épül ott. Az eddigi felkészülésből leszűrtem, tudatosult bennem, hogy nem tudnék hasznos tagja lenni a csapatnak, nagy erőbedobás mellett sem, ahogy én szeretném. Nekem fontos a játék, hogy megmutathassam a tudásom, így jó döntésnek tűnt, hogy most csapatot váltottam. Nehéz volt ezt a döntést meghozni, mert a Haliban lettem igazán jó játékos. Sokat fejlődtem és tanultam, itt lettem válogatott futsalos. Sokat köszönhetek a klubnak. Szeretem a csapatot, mindenkivel nagyon jó viszonyt ápolok. Most viszont elhatároztam, hogy váltanom kell, hogy a következő szezonban is fejlődjek és meglegyen a sok játéklehetőség. Szeretnék még Haladás mezben futsalozni a jövőben! Sok sikert kívánok a csapatnak!”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar