Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Válogattak Szombathelyről

2018.01.28.

Válogattak Szombathelyről

Befejeződött a visegrádi négyek futsaltornája: az U21-es magyar válogatott megvédte címét, az átalakulóban lévő felnőtt nemzeti csapat viszont csak egy pontot szerzett három meccsből. A magyar felnőtt válogatott és az U21-es nemzeti csapat is három mérkőzést vívott – a fiataloknál Sipos Gergő, a felnőtteknél Hajmási Milán képviselte a Swietelsky-Haladás VSE színeit.

Hétfőtől szerdáig Debrecen, a Főnix Csarnok adott otthont a Visegrádi Nemzetek Tornája elnevezésű négycsapatos felkészülési futsal erőpróbának.

A magyar felnőtt válogatott és az U21-es nemzeti csapat is három mérkőzést vívott – a fiataloknál Sipos Gergő, a felnőtteknél Hajmási Milán képviselte a Swietelsky-Haladás VSE színeit. Mindkét magyar csapat címvédőként érkezett a tornára, a fiatalok ismét megkaparintották az aranyérmet, az átalakulóban lévő felnőtt válogatott viszont adós maradt a jó eredménnyel, a három meccsét két vereséggel, egy döntetlennel tudta le.

Magyar eredmények:

U21: Magyarország-Csehország 2-2, Magyarország-Szlovákia 3-3, Magyarország-Lengyelország 6-1. Végeredmény: 1. Magyarország 5 pont, 2. Csehország 5, 3. Szlovákia 4, 4. Lengyelország 1. 

Felnőtt: Magyarország-Csehország 0-6, Magyarország-Szlovákia 0-5, Magyarország-Horvátország 1-1. Végeredmény: 1. Horvátország 7 pont, 2. Csehország 6, 3. Szlovákia, 4. Magyarország 1.

U21

A visegrádi négyek tornáján szerepelt az U21-es válogatott, ahova Sipos Gergő is meghívást kapott.

 

Sipos Gergő beszélt élményeiről:

„Nagyon örültem, amikor megkaptam a válogatottól a behívót. Mivel a vizsga időszakom javában tart, ezért volt egy kis izgalom, hogy sikerül-e áttennem a vizsgáimat. Szerencsére minden jól alakult, így indulhattam Budapestre a találkozóra. Miután megérkeztünk Debrecenbe egyből belevetettük magunkat a munkába, a közös taktika elsajátításába. Fehér Zsolt az U21 es válogatott vezetőjének a konkrét elképzeléseit gyakoroltuk be. Amúgy mindennap edzettünk, videón elemeztük a saját játékunkat, délután voltak a meccseink, este pedig természetesen megnéztük a felnőttek mérkőzéseit is. Szóval nem volt üresjárat, egész nap feszített munka folyt. Válogatottak ellen játszani nagyon nagy felkészültséget igényel. Ezen a tornán, úgy érzem mi voltunk a legjobbak, amit az eredmény is tükrözött. Szerintem nagyon jó dolog az, hogy nemzetközi szinten is látjuk, hogy hol tartunk, fel tudjuk-e venni a versenyt Európa más nemzeteinek csapataival. A klub csapatainknál is nagyon sokat tanulunk és fejlődünk, hiszen ott végezzük a munka nagy részét, a válogatottba pedig láthatjuk, hogy mindez nemzetközi szinten mire elég. Remélem, a jövőben is számítanak rám a válogatottban, hatalmas érzés a Himnuszt énekelni a srácokkal. Ezt még megkoronázta, hogy ezúttal is elhoztuk az aranyérmet Debrecenből. Köszönöm a jó élményt és megteszek mindent a következő meghívókért is!”

Felnőtt válogatott

Hajmási Milán is elmondta az élményeit a felnőtt válogatottal kapcsolatban!

 

„6 napot töltöttem a válogatottban. 19-én 9:30-kor volt találkozó Pesten. Már aznap 2 edzéssel kezdtünk Debrecenben, majd az esti videóval zártuk a napot. A következő napon szintén 2 edzés és 2 videó volt. Meccs előtti nap egy reggeli videó és esti edzéssel készültünk a meccsekre. Meccsnapokon pedig délelőtt videó, este 18:00 órakor pedig meccs volt.

Örülök, hogy kipróbálhattam magam felnőtt nemzetközi szinten és remélem, innentől még több nemzetközi tapasztalatot szerezhetek még!”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar