Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Válogatottak Szombathelyről: Visszatekintés

2019.02.06.

Válogatottak Szombathelyről: Visszatekintés

Múlt héten válogatott összetartás volt. A Magyarok Spanyolországgal játszottak edzőmérkőzéseket. Sajnos, mind a két találkozó vereséggel ért véget a mieink számára, de az ellenfél a világ egyik legjobb futsal csapata. A Haladás 2 válogatott játékost adott a keretbe, Hajmási Milánt és Alasztics Marcellt. Gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk!

 

Válogatott játékosaink élménybeszámolója és az összetartás programjának leírása alapján:

A válogatott összetartás Budapesten kezdődött január 26-án. Először edzés volt a csapatnak, majd a szállást foglalták el a fiúk. Az első nap is két edzéssel hangoltak a spanyolok ellen. A második edzés előtt már videózás volt. A második napon a délelőtt edzéssel telt, majd ebéd után utazás Bécsbe a reptér melletti szállodába. A harmadik nap hosszú volt a válogatott játékosoknak. Reggel indult a repülő Zürichbe, ahonnan átszállással Sevillaba repültek, majd onnan Cordobába, ahol már a meccs helyszínén edzett a csapat. Negyedik nap videózással volt készülés a meccsre, majd este volt a találkozó. Ötödik nap idegenvezető mutatta be a várost, majd videózás a meccs előtt és megint este játszott a két válogatott egymással. Hatodik nap az utazással telt. Este érkezett meg a válogatottunk Budapestre. Így telt az összetartás Spanyolországban!

Alasztics Marcell:

„Tanulságos két meccset játszottunk a világ talán legjobb válogatottja ellen. Minden hibát könyörtelenül büntettek, jelezve, hogy ezen a szinten ez a módi. Jómagam az első meccsen védtem, nem vagyok elragadtatva a teljesítményemtől, ismét kiderült, hogy mindig van hova fejlődni. Összességében, a játék több aspektusában sem vallottunk szégyent, talán a rúgott gólok hiánya miatt lehet hiányérzetünk!”

Hajmási Milán:

„Hatalmas élmény volt játszani Spanyolország legjobb futsalosai ellen, hiszen ők egy más szintet képviselnek, mint mi, de ennek ellenére úgy érezem, mind a két nap sikerült a csapatunknak bizonyítani! Nem az ő szintjükön vagyunk, ők előbbre tartanak, de igyekszünk felérni hozzájuk.”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar