Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Válogatott - Nem várt fájó vereség

2021.03.05.

Válogatott - Nem várt fájó vereség

Magyarország-Izrael 3–7 (1–2)

Gólszerzők: Nagy Imre (20.), Rutai Balázs (34.), Vas Ádám (37.)

A magyar fővárosban lejátszott összecsapáson a Haliból Alasztics Marcell, Dróth Zoltán, Dávid Richárd és Hajmási Milán is bekerült a kezdőötösbe, csupán Horváth Norbert képviselt másik egyletet. Sajnos rendkívül rosszul indult a derbi, a vendégek már a 2. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően a mieink óriási erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, ám Dávid Ricsi révén csak egy kapufáig jutottunk. Az ellenfél viszont a 14. percben ismét bevette Alasztics Marci kapuját, így már 2–0 volt oda. A félidő végjátékában szerencsére Nagy Imre szépített, ennek köszönhetően csak minimális volt a hátrányunk a szünetben.

A második játékrész elején egyértelműen Turzó József tanítványai domináltak, akik Dróth Zoli kapufájánál nagyon közel jártak az egyenlítéshez. Ám mivel nagyon fogyott az idő, kockáztatni kellett, átálltunk az öt a négy elleni játékra. Ez pedig sajnos totálisan csődöt mondott: egymás után kaptuk az üreskapus gólokat. Így hiába talált be többek között Vas Ádi is a vendégek kapujába, a végén 7–3-ra kikaptunk. Ezzel pedig szinte minimálisra csökkent az esélyünk arra, hogy kijussunk a 2022-es hollandiai Európa-bajnokságra.

Dróth Zoltán csapatkapitány: - Nagyon nehéz most bármit is mondani, mert nem várt fájó vereséget szenvedtünk. De próbáljunk pozitívan gondolkodni. Van még hátra három meccsünk a csoportban. Az álmainkat nem szeretnénk feladni. Ezért nem hátra, hanem előre kell tekintenünk a folytatásra. 

A magyar válogatott legközelebb március 10-én szerdán Izraelben lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar