Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Utolsó másodpercekben nyert a Haladás

2018.04.10.

Utolsó másodpercekben nyert a Haladás

Swietelsky-Haladás VSE – Futsal Club Veszprém 6:5 (3:3)

Parádés meccset, nagy csatát, fontos párharcot nyert meg a Haladás. Így lehetne röviden összefoglalni a rájátszás 3. fordulójában a Haladás Veszprém összecsapását. A találkozón végig nagy küzdelem folyt, a szombathelyiek kétszer is 2 gólos hátrányból jöttek vissza. A csapat nagy motiváltságát, magabiztosságát jelzi az az edzői húzás, hogy döntetlen állásnál 1 perccel a vége előtt is a győzelemre törekedett a Haladás és vészkapusos játékkal próbálta megnyerni a találkozót, ami 23 másodperccel a mérkőzés vége előtt egy pazar góllal sikerült! Nagy-nagy gratuláció a csapatunknak! Szép volt fiúk, szép volt Hali!

Gólszerzők: Horváth Péter 2, Bencsik Roland 2, Andersson Santos, Öreglaki Norbert

 

A hazaiak rögtön az elején jól megtornáztatták Spandler kapust. Aztán rendezte sorait a vendég, és próbált kontrából, pontrúgásból veszélyeztetni.
És várt a hazaiak hibájára. Ami be is következett, egy eladott labdát büntettek góllal. De Bencsik egy okos találattal gyorsan egyenlített (10. perc: 1-1). Lendületben maradtak a zöld-fehérek, időt is kért Madarász mester. Egy szögletvariáció után tett szert ismét vezetésre a vendég. De nyomott tovább, óriási ziccereket hagyott ki a Haladás, volt, hogy a kapufáról pattant vissza a hálóőr kezébe a labda. Közben a szervezett Veszprém újabb gólt szerzett egy vasi védelmi megingásból. Amire Michel kapufával felelt, majd Dróth szöglet utáni kapáslövésébe kapott bele Horváth Péter, a labda szerencsésen perdült a kapuba (18. perc: 2-3). Dróth jegyezte a hazaiak harmadik kapufáját. Santos pedig pillantokkal az első félidő lefújása előtt balról, kisodródva kilőtte a hosszú alsó sarkot – egyenlített a HVSE.

A második félidőt a vendég kezdte jobban, több labdát is eladtak a hazaiak. Aztán megérkezett a meccsbe a Haladás is – amit Santos kapufája jelzett. Nagyon érett a hazai gól, ám ehelyett a vendég talált be, Tatai remek egyéni alakítással megszerezte második gólját. Rohant az eredmény után a házigazda, kedvére kontrázott a Veszprém. Nem akart semmi sem összejönni a Haladásnak. Nem úgy a vendégeknek, akik hatékonyabban használták ki a helyzeteiket (31. perc: 3-5). Korán vészkapusra váltott a házigazda. Jöttek is a helyzetek, de mind kimaradtak. Fogyott az idő, de Horváth Péter még időben szépített, sőt Bencsik kiegyenlített (38. perc: 5-5) – felrobbant a csarnok! Madarász mester pedig a dühtől felrobbanva kért időt. A Haladás folytatta a vészkapus játékot. És 22 másodperccel a vége előtt Horváth Péter parádés passzából éppen a kapusmezt viselő Öreglaki talált közelről a kapuba!
Parádés meccset, nagy csatát, fontos párharcot nyert meg a Haladás.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor

 

Hali gólok - összefoglaló videó:

 

 
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar