Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Újra várunk a lelátóra

2021.05.06.

Újra várunk a lelátóra

Túl régóta vártunk rá, de végre eljött ez a nap is! A Férfi Futsal Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóján a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink a Haladás Sportkomplexum lelátójáról szurkolhatnak férfi futsalcsapatunknak. Mindenkit szeretettel várunk, a mérkőzésre a belépés „Hajrá, Hali!” jelmondattal ingyenes! A találkozó május 10-én, hétfőn 18:30-kor kerül megrendezésre.

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a belépés csak védettségi igazolványt érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek lehetséges, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

Ugyan még nem teljesen a régi kerékvágásban működik az élet, de a körülményeket figyelembe véve is hatalmas öröm számunkra, hogy végre nem csendben, üres lelátó mellett kell játszania csapatunknak. Egy meccsélmény csak akkor lehet teljes, ha a szurkolóink velünk vannak. Ezért a hétfői mérkőzésünkre a belépés ingyenes mindenkinek, aki a fent említett rendelet alapján belépésre jogosult. A tét a Férfi Futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe jutás!

Várunk mindenkit sok szeretettel, harcoljunk újra közösen a sikerért!

A mérkőzést élőben is közvetítjük YouTube csatornánkon.

Hajrá, Hali!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar