Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Új igazolások a Haladás futsal csapatánál

2019.07.26.

Új igazolások a Haladás futsal csapatánál

A legnagyobb változásnak az edzői pozícióban történt csere számít! Erről már korábban beszámoltunk, hogy Sziffer Andrást, Juan Ramon Calvo Rodriguez váltja a vezetőedzői poszton, de a szombathelyi ezüstérmes edző is marad a csapatnál. Másodedzőként segíti Juanra munkáját! A keret magja együtt maradt, de a félévkor érkezett két külföldi játékos, Samuel Sanchez és Henrigue Pocaia távozott. Nekik köszönjük a Szombathelyen elvégzett munkát és gratulálunk az elért sikerekhez, amiből kivették a részüket! Őket egy brazil és egy spanyol légiós váltja! Petterson Bruno Moura da Silva személyében egy ballábas, rutinos brazil játékos érkezett, aki a szlovák bajnokcsapat, a Pinerola Futsal 1994 Bratislava kulcsembere volt a tavalyi szezonban. A másik friss szerzemény a spanyol első ligából, az Espanyol gárdájától érkező fiatal, mindössze 21 éves spanyol futsalos, Luis Garcia Antonio Martinez. Sok sikert kívánunk a Haladásban! Hajrá Hali!

Luis Garcia Antonio Martinez - kép forrása: vaol.hu - Unger Tamás Petterson Bruno Moura da SilvaVissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar