Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Turzó József lesz az új szövetségi kapitány

2018.03.01.

Turzó József lesz az új szövetségi kapitány

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának edzője, Turzó József lesz a magyar férfi futsalválogatott új szövetségi kapitánya. Az idény végéig ellátja a feladatát a Haladás csapatánál, azt követően kizárólag a válogatott mellett dolgozik majd. A hétvégén viszont fontos megmérettetése lesz a szombathelyieknek, így most kizárólag a Magyar Kupa négyes döntőjére koncentrál a csapat, – azt követően pedig majd ráér mindenki az edzőkérdéssel foglalkozni.

Turzó József a magyar futsalsport elismert alakjaként érkezett 2016-ban a Haladáshoz. Játékosként az NB II.-ben, majd az NB I.-ben is bajnoki címet nyert a Berettyóújfaluval. Edzőként hasonlóan sikeres volt, élcsapatot csinált a Berettyóból, a bajnokságban és a Magyar Kupában is a csúcsra vezette a gárdát. Szombathelyen is sikeresen dolgozott, rövid idő alatt eredményes, látványos futsalt játszó csapatot épített fel. Közelgő távozása azért is tűnik meglepőnek, mert éppen a télen alaposan megerősítették a zöld-fehérek játékoskeretét, ennek megfelelően merész célokat tűzött ki a csapat elé a klubvezetés. Az MLSZ tájékoztatása szerint a 37 éves Turzó József az idény végéig ellátja feladatát a Haladásnál, azt követően viszont kizárólag a válogatott mellett dolgozik. A szombathelyi csapat összességében jó szezont fut, ott van a négy között a Magyar Kupában, a bajnokságban is a szűk élmezőny tagja, minimum éremesélyes.

A HVSE klubvezetésének álláspontja szerint szerencsés lenne, ha a játékosok, a szakmai stáb tagjai most kizárólag a hétvégén esedékes futsal-Magyar Kupa négyes döntőjére koncentrálnának – azt követően pedig majd ráér mindenki az edzőkérdéssel foglalkozni.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar