Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Tovább száguld a Hali-expressz

2020.10.14.

Tovább száguld a Hali-expressz

SG Kecskemét Futsal-Haladás VSE 0:2 (0:1)

Gólszerzők: Milos Simic (3.), Dróth Zoltán (40.)

Zsinórban negyedik mérkőzését nyerte meg élvonalbeli futsal csapatunk. A mieink ezúttal az SG Kecskemét Futsal otthonában győztek 2:0-ra és így továbbra is a tabella első helyén állnak.

Két jó formában lévő együttes találkozott a „hírös városban”: a Hali az első, míg a hazaiak a negyedik helyről várták a derbit. Juanra mester legénysége semmit sem akart a véletlenre bízni és rögtön a találkozó elején nekiesett ellenfelének. Ennek köszönhetően már a 3. percben meg is szereztük a vezetést: Milos Simic megpattanó oldalberúgása kötött ki a hálóban. A folytatásban inkább a küzdelem dominált, a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. Így a szünetig maradt az 1:0-ás szombathelyi vezetés.

A második játékrészben a légiósaik által vezényelt kecskemétiek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de a csapatunk a remekül teljesítő Alasztics Marcival az élen jól állta a rohamokat. A derbi hajrájában a hazaiak megpróbálkoztak az öt a négy elleni játékkal, ám így sem sikerült gólt szerezniük. Az utolsó percben aztán Dróth Zoltán lezárta a lényegi kérdéseket: találatával beállította a 2:0-ás végeredményt.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Három pontért utaztunk Kecskemétre és annyival is tértünk haza. Hamar megszereztük a vezetést, de sajnos az első félidőben nem tudtuk növelni az előnyünket, pedig megvoltak a lehetőségeink. Szünet után már inkább védekeznünk kellett, de ebben is jól teljesítettünk. Összeségében a győzelem volt a lényeg, és azt ki is harcoltuk.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar