Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Tökéletes évzáró

2019.12.21.

Tökéletes évzáró

Haladás VSE-Futsal Veszprém 5:1 (2:0)

Magabiztos, 5:1 arányú győzelmet aratott a 2019-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén a Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek a Veszprém gárdáját küldték haza kiadós vereséggel és így a tabella 2. helyén várhatják a januári folytatást. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Vas Ádám (7.), Michel Melo (19.), Hajmási Milán (25.), Komáromi Péter öngól (30.), Dróth Zoltán (40.) illetve Vas Ádám öngól (30.)

A két csapat szeptemberi összecsapása csupán egyetlen gólt hozott és a derbi elején úgy tűnt, hogy ezúttal sem sűrűn rezdülnek meg a hálók. A 7. percben aztán jött Vas Ádám és találatával vezetést szerzett a hazaiaknak. Ezt követően azonban inkább mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a kapusoknak nem igen akadt dolguk. A félidő hajrájában viszont egy parádés kontra végén Michel Melónak már csak az üresen tátongó kapuba kellett betalálni, így a szünetben két góllal járt előrébb a Haladás.

A második játékrészben is folytatódott a kemény, férfias küzdelem. Hajmási Milán aztán a 25.percben gondolt egy merészet és viszonylag távolról eleresztett egy lövést, amit a vendégek cerberusa a saját kapujába ügyetlenkedett, ennek köszönhetően pedig már 3:0-ás állást mutatott az tábla. A veszprémieknek nem volt más választásuk, öt a négy elleni játékra kellett váltaniuk, ami meg is hozta az eredményét: a 30. minutumban egy balról érkező beadás Vas Ádámról pattant Alasztics Marci ketrecébe. Viszont sokáig nem örülhettek Frank Tamás tanítványai, ugyanis még ebben a percben ők is összehoztak egy öngólt: Dróth Zoli szabadrúgása Komáromi Péterről került a hálóba. A Haladás mesterlövésze az utolsó percben még rúgott egy „rendes” gólt is, amivel beállította az 5:1-es végeredményt.

A szombathelyiek így magabiztos győzelemmel búcsúztatták az évet, aminek köszönhetően a bajnokság második helyéről várhatják a január 13-i folytatást, amikor a bronzérmes pozícióban állomásozó Nyírgyulaj vendégei lesznek.

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar