Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Titinek nagyon hiányoznak a barátai, de megérti a szabályokat

2020.03.24.

Titinek nagyon hiányoznak a barátai, de megérti a szabályokat

Felnőtt futsalcsapatunk egyik legtehetségesebb fiatal játékosa Gerencsér Antal, aki most a Nagy Lajos Gimnázium helyett otthoni környezetben próbálja meg elsajátítani a tananyagot.

A koronavírus-fertőzés veszélye miatt bezártak az oktatási intézmények és a diákok digitális eszközök segítségével folytathatják tanulmányaikat. Az NLG 11/D osztályába járó Gerencsér Antal sincs ezzel másként.

- Most a számítógépek vették át a főszerepet. A világhálón kapjuk meg a leckéket és a későbbiekben majd így adhatunk számot a tanultakról. Nekem nagyon hiányoznak a társaim, barátaim, mert korábban rengeteg időt töltöttem velük. Moziba, kávézóba, étterembe jártunk közösen és most velük is csak neten tudom tartani a kapcsolatot. De megértem, hogy jelenleg vannak olyan szabályok, melyeket be kell tartani. Az egészség számunkra is a legfontosabb – adott rövid helyzetjelentést Titi, aki reggelente a Juanra mestertől kapott penzumokkal kezdi a napot. Elmondása szerint csupa olyan feladatot ír elő a spanyol vezetőedző, melyeket otthon is meg lehet csinálni, így nem kell kimozdulni a biztonságot adó falak közül.

- Én a szüleimmel élek és természetesen nagyon vigyázunk egymásra. A nagyszülőkkel leginkább édesanyám tartja a kapcsolatot, ő segít nekik a bevásárlásban, ügyintézésben. Mi most főként az ő egészségük érdekében inkább nem találkozunk velük. Remélem, hogy hamarosan lezárul ez a nehéz élethelyzet és folytatódhat majd a bajnokság. Nagyon szeretnénk a Magyar Kupa után a bajnoki aranyat is megnyerni – zárta szavait a Hali fiatal centere.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar