Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Tisztelt Sporttársak, Munkatársaink!

2020.03.17.

Tisztelt Sporttársak, Munkatársaink!

Az új koronavírus (Covid-19) megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzet miatt az alábbi intézkedési tervet és tájékoztatást adjuk ki a legfontosabb aktuális tudnivalókról!

Intézkedési terv – érvényes 2020.03.17. napjától

A Kormány 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelete az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről és a

 45/2020. (III. 14.) Korm. rendeletben az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (II.) foglalt intézkedésekkel összhangban a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a sportolóink, edzőink, munkatársaink egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozza:

 1. Egyesületünk az Utánpótlás és Felnőtt egyéni és csapat sportágak edzéseit és foglalkozásait a Haladás Sportkomplexumban és más helyszíneken is határozatlan ideig szünetelteti!
 2. Felhívjuk az Egyesület munkatársai, edzők, szakosztályvezetők, figyelmét, hogy további intézkedésig mindent tegyenek meg, hogy biztosítsák az érintett utánpótlás és felnőtt egyéni és csapat sportágak sportolói számára a megfelelő fizikai állapot fenntartásához szükséges, otthoni környezetben és/vagy szabadtéren végezhető egyéni edzésprogramokat.
 3. Az edzők és kapcsolattartók határozzák meg azokat az információs csatornákat – ahol az   az edzésprogramok és egyéb információk eljuttatása biztonságos és dokumentálható formában eljut az érintett sportolókhoz, és ahol az elvégzett munka megfelelő és ellenőrizhető módon dokumentálható.  (elektronikus úton e-mailen és egyéb közösségi felületen létrehozott csoportokban).
 4. Az edzők a kapcsolattartás során fokozott figyelmet fordítsanak a sportolók mentális erősítésére, tájékoztatva őket a kialakult veszélyhelyzet rendkívüliségéről,  az együttműködés jelentőségéről, a felelősségről, amely az egészségvédelmi ajánlások betartása jelent.
 5. A sportolókkal kapcsolatban állók fokozottan és rendszeresen hívják fel a figyelmet a járvány terjedésének megakadályozásával kapcsolatos intézkedések betartására, és fontosságára!
 6. A Haladás Sportkomplexumban helyszínen dolgozó egyesületi munkatársak létszámát a lehető legkevesebbre korlátozzuk. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a munkavégzés rendjét a munka jellegére tekintettel, lehetőség szerint otthoni munkavégzés (home-office) keretében határozzuk meg amelynél ez értelmezhető.  A távmunkával nem ellátható munkakörökben biztosítjuk a szokásos ügymenetet, a feladatok ellátását, figyelembe véve azt, hogy a személyes érintkezést a lehető legkisebb mértékre korlátozzuk. Az irodai ügyeleti rendet a Haladás Sportkomplexum létesítmény üzemeléséig, nyitva tartásáig biztosítjuk.
 7. A Haladás Sportkomplexum épületébe a HVSE által bérelt területre kizárólag a sportolók, sportszakemberek, sportvezetők és az HVSE és HVSE Sport Kft.  alkalmazásában álló munkavállalók léphetnek be.
 8. 2020. március 17. naptól kezdődően a  Haladás Sportkomplexumban lévő HVSE iroda kizárólag 09.00 órától 16.00 óráig tart nyitva, ettől eltérő időszakban a belépés nem lehetséges.
 9. A HVSE tagjainak a rendkívüli helyzet alatt a tagdíj fizetés önkéntes, akik tagdíjat fizetnek, azoknak a HVSE köszöni, hogy a nehéz időkben ilyen módon is támogatják a klubot. 
 10. A jövőben is MAGYARORSZÁG KORMÁNYA és az OPERATÍV TÖRZS döntései alapján meghatározott intézkedések az irányadóak, melyekkel kapcsolatos, egyesületünket érintő intézkedésekről honlapunkon és közösségi oldalukon folyamatos tájékoztatást nyújtunk!

További információk:

Tisztelettel kérünk mindenkit, a fertőzés további terjedésének megakadályozása és az egészség védelme érdekében tartsa be a meghatározott ajánlásokat és korlátozásokat!

Nyomatékosan kérjük az egyesület tagjait, munkavállalóit, hogy ne utazzanak olyan országba, amelyik a fertőzés terjedésével érintett, és ne fogadjanak látogatót ezekből az országokból. A koronavírus járvány által érintett magáncélú utazások esetén, a 2020. 03.11. napot követően a Magyarországra történő visszaérkezés után 14 napig  távol kell maradni az egyesülettől.

Kérjük, hogy azok a sportolók, edzők, munkatársak, akik fertőzött területen jártak, lehetőség szerint ne menjenek közösségbe, és ha a koronavírusra utaló tüneteket – láz, köhögés, torokfájás, levertség – észlelnek magukon, akkor maradjanak otthon, telefonon értesítsék háziorvosukat, vagy hívják a Nemzeti Népegészségügyi Központ 06/80/277-455 vagy 06/80/277-456 zöldszámait.

A szakemberek tájékoztatása szerint a (Covid-19) vírus viselkedése sokban hasonlít az influenzához, cseppfertőzéssel terjed és általában néhány nap lappangási idő után okozhat panaszokat. A kórlefolyás és a tünetek az esetek túlnyomó többségében nem súlyosak. A szakemberek jelenleg úgy gondolják, hogy leginkább az idősekre és azokra veszélyes, akik más megbetegedésben is szenvednek. Az influenzával ellentétben, az új koronavírussal szemben nincs még vakcina, vagy gyógyszer. A szakemberek véleménye szerint a vírussal szemben alapvetően hasonló módon védekezhetünk, mint az influenza ellen.

Ezek alapvetően a megelőző, védekező szabályok betartását jelenti, amelyek az alábbiak:

 • Mosson kezet meleg vízzel, szappannal alaposan és gyakrabban.
 • Alkalmazzon kézfertőtlenítőt.
 • Korlátozza a testi kontaktussal járó üdvözlési formákat (kézfogás, puszi, stb.).
 • Ne dörzsölje szemeit, ne nyúljon az arcához.
 • Használjon papírzsebkendőt, ha köhög vagy tüsszent. Alkalmazza a köhögési higiénés szabályokat. A használt zsebkendőt dobja a hulladékgyűjtőbe.
 • Fertőtlenítse a gyakran használt tárgyakat, felületeket (billentyűzet, kilincsek, stb.).
 • Szellőztessen minél gyakrabban.
 • Lehetőség szerint kerülje a tömeget közlekedése során és szabadidejében.

A vírussal kapcsolatban aktuális információkat a Magyar Kormány által létrehozott https://koronavirus.gov.hu/ oldalon találhatnak.

forrás:haladásvse.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar