Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Tisztelt Sportolók, Szülők, Szurkolók, Munkatársak

2020.03.11.

Tisztelt Sportolók, Szülők, Szurkolók, Munkatársak

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy Magyarország Kormánya által elrendelt járványügyi intézkedésekhez igazodva a Szombathelyi MÁV Haladás VSE az alábbi korlátozásokat vezeti be! A Haladás Sportkomplexumban az ovi sportfoglalkozásokat is és a délelőtti iskolai sportfoglalkozásokat határozatlan ideig szüneteltetjük!

A Kormány által meghatározott irányelvek és a sportági szövetségek által meghozott döntések alapján a mérkőzések zártkapus lebonyolítással kerülnek megrendezésre!

A jövőben is MAGYARORSZÁG KORMÁNYA és az OPERATÍV TÖRZS által meghozott döntések az irányadóak, az egyesületünket érintő intézkedésekről honlapunkon és közösségi oldalukon folyamatos tájékoztatást nyújtunk!

Tisztelettel kérünk mindenkit, a fertőzés további terjedésének megakadályozása és az egészség védelme érdekében tartsa be a meghatározott ajánlásokat és korlátozásokat!

A megértéseteket köszönjük és jó egészséget kívánunk mindenkinek!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar