Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Tervekből, célkitűzésekből nincs hiány

2019.12.31.

Tervekből, célkitűzésekből nincs hiány

A karácsonyi körkérdésünk után ezúttal az újévvel kapcsolatos terveikről érdeklődtünk a Haladás VSE futsal játékosainál. Voltak olyanok, akik szilveszterkor tesznek fogadalmat, voltak olyanok is, akik nem, de az valamennyiüknél közös volt, hogy futsal sikerekben gazdag 2020-as esztendőt várnak.

Dróth Zoltán futsaljátékos:

- Nem szoktam szilveszterkor különösebb fogadalmakat tenni. Abban bízom, hogy a 2020-as esztendőben komoly sikereket érünk majd el a Haladással.

Vas Ádám futsaljátékos:

- Szilveszterkor malacsült és lencse is lesz a menüben. A terveim között szerepel, hogy kupa-, valamint bajnoki döntőt játszhassak a Haladással.

Horváth Péter futsaljátékos:

- A szilvesztert mindig a barátainkkal töltjük. Hagyomány, hogy valamennyien leírjuk egy lapra a fogadalmainkat és azokat borítékba tesszük. Jó játék, hogy egy esztendő múlva megnézzük, hogy mi valósult meg belőlük. Picit babonás vagyok, ezért nem szeretném elárulni, hogy én milyen fogadalmat teszek, de nagy izgalommal, komoly tervekkel várom a 2020-as esztendőt.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar