Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Téli átigazolás

2018.01.24.

Téli átigazolás

Az igazolószezon már tart futsalban és a Haladsá csapata nem is tétlenkedett sokáig. Egy új külföldi igazolása van a zöld-fehér klubnak. Andersson Michel De Sousa Santos személyében egy brazil légióssal bővült a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának kerete. Még tervben van nagy erősítés a télen, de erről bővebben majd a tárgyalások után számolunk be, ha esetleg összejönne az egyezség. Az érkező mellett egy távozója is van a szombathelyieknek. Németh Erik egy pesti NB III-as klubhoz igazolt nagypályán, így szünetelteti futsal karrierjét.  

A 28 éves futsalos hétfőn érkezett meg Szombathelyre, és rögtön bekapcsolódott az edzésekbe.

– Eddig csak Brazíliában játszottam, motiváltan érkeztem Európába, nagy várakozással tekintek a magyarországi kaland elé – fogalmazott Andersson Michel De Sousa Santos. – Rajtam kívül is van két brazil játékosa a Haladásnak, mielőtt aláírtam a szerződésemet, érdeklődtem náluk. Mindketten megnyugtattak, hogy a város barátságos, élhető, a klub profi, a körülmények rendezettek, minőségi a szakmai munka, és komoly céljai vannak a Haladásnak – utóbbi talán a legfontosabb. Most a tabella harmadik helyén állunk, minden erőmmel azon leszek, hogy a bajnokság végén ennél előrébb végezzünk. Nagypályán csak 16 éves koromig futballoztam, azóta futsalozom, remélem, hogy tudok segíteni a Haladásnak. Az első benyomásaim kedvezőek, sok jó játékos van a csapatban, a társak pedig segítőkészek – szerintem jó döntést hoztam azzal, hogy Szombathelyre igazoltam.

– Miután Leo Mendes térdsérülés miatt kidőlt a sorból, nagyon szűk lett a keretünk, szükségünk volt játékosra – jelezte Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának trénere. – A magyar piacon szinte lehetetlen télen megfizethető, ám mégis minőségi játékost találni – egyszerűbb, olcsóbb légióst igazolni. A menedzserirodától jó anyagot kaptunk Anderssonról. Nekem is úgy tűnik, hogy robbanékony, dinamikus, technikás játékos, aki érti, érzi a futsalt – szerintem hasznunkra lesz. Az erőnléte rendben van, látszik, hogy játékból jön. Szélsőként és centerként is használható. Persze néhány napra még szükségünk van, amire beillesztjük a játékunkba, amire megszokja a figuráinkat, de úgy tűnik, hogy gyorsan tanul. Örülük, hogy a vezetőség lehetővé tette a leigazolását.

forrás: vaol.hu
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar