Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Távozók a Haladásnál…

2018.08.02.

Távozók a Haladásnál…

A nyáron több távozója is volt a szombathelyi futsal Klubnak. A vezetőedzői posztról, Turzó József távozott. A játékosok közül Németh Péter visszavonult, Andersson Santos hazatért Brazíliába, Hegyesi Zsolt Bőnybe, Gyurcsányi Zsolt, Márkus Gábor és Bencsik Roland Veszprémbe igazolt. Köszönjük nekik az eddigi éveket, hogy nagymértékben hozzájárultak a zöld-fehér sikerekhez, érmekhez. További sok sikert kívánunk a futsal pályán és az életben!

Turzó József:

Turzó József a magyar futsalsport elismert alakja a bajnokság befejeztével távozott Szombathelyről. A szakmailag elismert futsal edző Magyarország futsal szövetségi kapitányi állását látja el. Egy ideig működött neki, hogy két helyen dolgozik, de nyártól már csak a válogatottban végzi a munkáját. 2016 év végén érkezett Szombathelyre (2016.12.02) és most az utolsó mérkőzéssel távozott a vasi megyeszékhelyről (2018.06.08.). Beírta magát a Swietelsky-Haladás VSE futsal csapatának történelmébe, a klub fennállásának eddigi legsikeresebb évét produkálva. Már érkezésekor nagy teljesítményt ért el, hogy a rossz helyzetből, egészen a felsőházig repítette a gárdát, majd Magyar Kupa ezüstérmet szerzett. Aztán jött az idei szezon, ahol a Magyar Kupában megállíthatatlan volt a vasiakkal, Magyar Kupa aranyérmet és bajnoki bronzérmet szerzett Szombathelynek!

 

Németh Péter:

A futsal nagy öregje, a szombathelyi kedvenc, Németh Péter, becenevén „Bika” az idei szezon végén befejezi futsal pályafutását. A Haladás futsal csapatának alapító tagja, 2010-ben kezdte a pályafutását ebben a sportágban. 8 szezont húzott le a vasi csapatban, ezalatt csak egy rövid kitérője volt Zalaegerszegre. 188-szor öltötte magára a zöld-fehér mezt, ami alatt 132 góllal járult hozzá a szép sikerekhez, amikben egytől-egyig nagy szerepe volt. A csapattal elért kiemelkedő eredményei: NB II-es bajnoki cím, NB I-ben 3. hely kétszer, két Magyar Kupa ezüstérem és egy Magyar Kupa aranyérem.

 

Gyurcsányi Zsolt:

A 2013/2014-es szezonban érkezett a szombathelyi Haladás csapatához. 5 szezont játszott zöld-fehér mezben. Ez idő alatt 126-szor öltötte magára a Haladás címeres mezét és 61 gólt szerzett a vasi gárda színeiben. Hozzájárult a csapat nagy sikereihez. Ezek közül a legszebb eredmények: három bronzérem az NB I-es bajnokságban, egy ezüstérem a Magyar Kupában és egy aranyérem a Magyar Kupában. További futsal pályafutását a Veszprém együttesében folytatja, így a pályán ellenfélként köszönthetjük majd.

 

Hegyesi Zsolt:

A 2014/2015-ös szezon felénél, télen érkezett a szombathelyi Klubhoz. 3 és fél szezonban játszott a vasi megyeszékhelyen, és 97 alkalommal vette magára a zöld-fehér mezt. 60 gólt szerzett ez idő alatt. Szép eredményeket ért el a csapatunkkal, amihez nagyban hozzájárult. 3-szor lett 3. helyezett a csapattal az NB I-es futsal bajnokságban. A Magyar Kupában szerzett a zöld-fehérekkel egy 1. és egy 2. helyet. A további futsal pályafutását az NB II-ben szereplő Bőny csapatában folytatja.

 

Márkus Gábor:

Ő már korábban is játszott a csapatunkban. A 2014/2015-ös szezonban a bajnokság felénél érkezett a szombathelyi futsal csapathoz. Ekkor a szezont követően felhagyott a futsallal. A tavalyi évben újrakezdte pályafutását. A 2017/2018-as szezonban összesen 31-szer lépett pályára és 7 gólt szerzett. Részese volt korábban egy 3. helynek és a tavalyi szezonban kivette részét a bajnoki bronzéremből és a Magyar Kupa aranyéremből. További futsal pályafutását a Veszprém együttesében folytatja, így a pályán ellenfélként köszönthetjük majd.

 

Bencsik Roland:

A 2016/2017-es szezonban, télen igazolta a Klub Bencsik Rolandot. 1 és fél szezont húzott le a Haladásnál. Ezalatt 54-szer lépett pályára és 16 gólt szerzett. Részese volt, és játékával hozzájárult, egy Magyar Kupa ezüstéremhez és idén az aranyéremhez is. Az NB I-es bajnokságban egy 3. helye van Szombathelyen. A vasi csapatból került be a nemzeti futsal válogatottba. További futsal pályafutását a Veszprém együttesében folytatja, így a pályán ellenfélként köszönthetjük majd.

 

Andersson Santos

A brazil játékos az idei évben érkezett Szombathelyre és egy fél szezont húzott le a vasi csapatban. 20 mérkőzésen játszott, amiken 12 gólt szerzett. Kivette részét a bajnoki bronzéremből és a Magyar Kupa aranyéremből. Hazatért Brazíliába és ott építgeti futsal karrierjét.
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar