Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Szombathelyen dől el a Bronz sorsa

2018.06.05.

Szombathelyen dől el a Bronz sorsa

Dunaferr Renalpin FC – Swietelsky-Haladás VSE 4:1 (3:1)

1:0-s állásból, előnyből várhatta az idegenbeli találkozót a Haladás a 2 győztes mérkőzésig tartó, bronzért folytatott küzdelemben. Sajnos, a Dunaújváros otthonában nem sikerült pontot tenni a párharc végére. A hazaiak ezen a napon jobbnak bizonyultak, jobban használták ki a helyzeteiket, így győzelemmel zártak és kiegyenlítették az állást. Szombathelyen dől el így a bronzérem sorsa, pénteken (június 8.) 18:15-kor az Aréna Savariában. Hazai pályán ünnepelhet érmet a Haladás. Szurkoljuk ki a 3. helyet a csapatunknak! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Michel Melo

Kiállítva: Hajmási Milán

A hazaiak kezdtek frissebben, agresszívabban. És egy erőszakos labdaszerzés után gyorsan előnybe is kerültek. De még ki sem ünnepelhették magukat, amikor Michel irtózatos bombája kikötött a jobb felső sarokban (4. perc: 1-1). A folytatásban roppant kemény meccset vívtak a felek, mindkét oldalon gyűltek a faultok. A Haladás tűnt kapura veszélyesebbnek, mégis egy szépen kijátszott akció végén a hazaiak találtak kapuba. Az első félidő vége pedig már a jól védekező, kontrákra berendezkedő Dunaferré volt. Egy szögletvariációból növelte is az előnyét (18. perc: 3-1). Jókor jött a szünet a zöld-fehérek számára.

Fordulás után próbált gyorsabb ritmusra váltani a vendég. Jöttek is a szombathelyi helyzetek. Ám közben rendezte sorait a házigazda, és egyre több veszélyes kontrát vezetett. Lüktetett a meccs. A hazaiak pontosabbak voltak: Fekete fordult be védőjéről, és pókhálózta ki a bal felsőt (26. perc: 4-1) – korán eldőlni látszott a mérkőzés. A Haladás küszködött, szenvedett, nem volt átütőerő a támadásaiban.Vészkapussal is próbálkozott – hiába.

A hazaiak foggal-körömmel védekeztek, sok faultnak tűnő szerelésüket elengedték a bírók. Sőt, hogy nagyobb legyen a szombathelyiek problémája, Hajmásit egy elkésett szerelésért kiállították – rosszul döntött, „megette” a roppant látványos színészi teljesítményt a játékvezető. Az idő pedig lassan elfogyott, biztosan nyert, és ezzel egyenlített a párharcban a Dunaferr.
Az egyik fél két megnyert meccséig tartó bronzcsata állása: HVSE–Dunaferr 1-1. Folytatás pénteken (18.15) Szombathelyen. 

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar