Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Szenzáció Szombathelyen a futsal csapatnál

2018.01.26.

Szenzáció Szombathelyen a futsal csapatnál

Dróth Zoltán a legjobb magyar futsal játékos Kazahsztánból Szombathelyre igazolt.

A Kazahsztánból hazatérő 29 éves Dróth Zoltán személyében a legjobb magyar játékossal erősítette meg keretét a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. Komoly célok vannak Szombathelyen, ehhez a legjobb játékosokra van szükség, most sikerült leigazolni a legjobb magyart! . Az alapszakasz hajrájában, a rájátszásban és természetesen a kupában is számíthat már a csapat Dróth Zoltánra. Izgalmas időszak előtt áll a Hali futsal csapata! Hajrá Hali!

Dróth Zoltán szülővárosában, Győrben lett ismert, elismert futsaljátékos, már 19 évesen bemutatkozott az NB I-ben. Akkor is alapembernek számított az ETO-ban, amikor hemzsegtek a légiósok a csapatban. A Győrrel mindent elért, többek között hatszoros magyar bajnok lett, de a 190 centire nőtt játékos a nemzetközi porondon is felhívta magára a figyelmet. Gyorsan kulcsembere lett a válogatottnak is, a nemzeti csapat az ő vezérletével jutott ki a 2016-os szerbiai Európa-bajnokságra – a kontinenstornán két meccsen négy gól rúgott. Az ekkor már klasszis játékost Európa több élcsapata is csábította, végül 2016-ban igazolt le a kétszeres UEFA Futsal Bajnokok Ligája-győztes kazah Kajrat Almatihoz, a sportág meghatározó, alapvetően brazil légiósokat foglalkoztató klubjához. A Kajrat az előző, 2016/2017-es BL-sorozatban a harmadik helyen végzett, emellett megnyerte a bajnokságot, valamint a kupát is. Dróth mindhárom sorozatban remekül teljesített, olyannyira elégedettek voltak a vele, hogy 2017. májusában két évvel meghosszabbították a szerződését. A mostani 2017/2018-as kiírásban azonban nem a tervek szerint alakultak a dolgok, a Kajrat ugyanis nem jutott be a futsal BL négyes döntőjébe – igaz, a kazah kupában sikerült a címvédés (Dróth góllal járult hozzá a 4-0-s sikerhez) és a bajnoki címre is nagy az esély. A 29 éves Dróth Zoltán pályafutása pedig Szombathelyen, a Swietelsky-Haladás VSE mezében folytatódik!

– Komoly céljaink vannak, amihez a legjobb játékosokra van szükségünk – fogalmazott Somfalvi Csaba, a Haladás VSE szakosztályvezetője. – Tudtuk, hogy Dróth Zoli a hazatérésen gondolkodik, többek között családi ügyek is hazaszólítják, így felvettük vele a kapcsolatot. Vázoltuk a terveinket, és nagyon gyorsan megegyeztünk. Egyelőre a szezon végéig vesszük kölcsönbe kazah klubjától. De ha sikerül valóra váltani a céljainkat, ha gyümölcsöző lesz az együttműködés, akkor természetesen szeretnénk hosszabb távon is Szombathelyen tartani – én nagyon bízom abban, hogy így történik. Az, hogy egy ilyen kaliberű futsalos elfogadja az invitálásunkat megtisztelő, ugyanakkor jelzésértékű is, hogy Szombathelyen minden adott a minőségi munkához, a jó eredményekhez, hogy a klub, a csapat napról napra fejlődik. Zoli január 30-án tér haza Kazahsztánból, és amint lehet, munkába is áll. Így az alapszakasz hajrájában, a rájátszásban és természetesen a kupában már számíthatunk a segítségére. Izgalmas időszak előtt áll csapatunk!

forrás: vaol.hu
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar