Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Sajtótájékoztató az új igazolásokkal

2018.02.02.

Sajtótájékoztató az új igazolásokkal

A Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata sajtótájékoztatón mutatta be két új igazolását, a legjobb magyar játékosok között számontartott Dróth Zoltánt és a brazil légióst, Andersson Michel De Sousa Santost. Szóba kerültek a célok, a tervek is.

A sajtótájékoztatón – a két játékos mellett – Bokor Zsolt, a HVSE sportigazgatója, Somfalvi Csaba, a HVSE labdarúgó szakosztályának vezetője, valamint Turzó József, a futsalcsapat trénere fogadta az újságírókat. Mindhárman egyetértettek abban, hogy sikerült alaposan megerősíteni az amúgy is ütőképes játékoskeretet. A HVSE futsalcsapata a 2010/2011-es szezonban mutatkozott be a bajnokságban – az NB II-ben. Azóta óriási fejlődésen ment keresztül, és ma már ott tart, hogy Dróth Zoltán szintű játékosokat, légiósokat igazolhat. A cél pedig az, hogy odaérjen a legszűkebb elitbe, a tradicionális futsalklubok közé – vagy éppen eléjük. Légiósokra, minőségi igazolásokra szükség van, ugyanis a legjobbakkal csak így lehet felvenni a versenyt. Ám Bokor Zsolt és Somfalvi Csaba is hangsúlyozta, hogy a saját nevelésű fiataloknak továbbra is lehetőséget ad a bizonyításra a szakmai stáb. A HVSE eddig kétszer zárta bronzéremmel az NB I-es pontvadászatot, ennél most előrébb kell, kellene végezni – a nagy álom pedig a bajnoki cím. Ami egy olyan klasszis játékossal, mint Dróth Zoltán talán nem is lehetetlen.

Dróth Zoltán

A feleségemmel márciusra várjuk a második gyerekünket, mindenképpen szerettem volna közelebb lenni a családhoz, ezért is akartam eljönni Kazahsztánból – jelezte Dróth Zoltán. – Volt ajánlatom több magyar klubtól, de például Csehországból is érdeklődtek irántam. A Haladás egy rohamosan fejlődő, komoly terveket szövögető, patinás klub. Kiválóak a körülmények, rendezett a háttér – itt csak a munkára, a futsalra kell koncentrálni. Tudom, hogy a klubvezetés merész célokat fogalmazott meg, ez is motivál. Kazahsztánból figyelemmel követtem a magyar pontvadászatot, ismerem a mezőnyt, az ellenfeleket. És azt kell, hogy mondjam, nagyon régen nem volt ilyen kiegyenlített az élmezőny. A Győr mindig erős, és végső győzelemre tör a Berettyóújfalu is. De szerintem a Haladásnak is van esélye bejutni a döntőbe. Én mindenesetre azon leszek, hogy jó játékkal segítsem a csapatomat. Élő szerződés köt a Kajrat Almatihoz, egyelőre csak a szezon végéig erősítem a Haladást – aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. A válogatottságot a hírekkel ellentétben nem mondtam le, csak Kazahsztánból nem volt éppen egyszerű a nemzeti csapat rendelkezésére állnom. Szombathelyre szerződésemmel ez a probléma megoldódott.

Andersson Michel De Sousa Santos

Nagyon jó csapatba kerültem, alig várom már, hogy pályára lépjek a Haladásban – fogalmazott „tolmácsa”, egyben honfitársa, csapattársa, Michel Melo segítségével a már bő egy hete Szombathelyen tréningező brazil légiós, Andersson Michel De Sousa Santos. – Eddig csak Brazíliában futsaloztam, kicsit félve keltem útra, de nem csalódtam, Szombathelyen kiválóak a körülmények, minden adott egy igazán jó eredmény eléréséhez.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar