Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Rendhagyó táborozás

2020.07.22.

Rendhagyó táborozás

A koronavírus-járvány miatt ezúttal nem a lezárult szezon befejezését, hanem az új idény elindítását jelenti a futsal utánpótlásunk részére rendezett hagyományos tábor. A gyerekek öt napon át tréningeznek, szórakoznak az edzők felügyelete mellett.

A megszokott menetrend szerint júniusban szokta megtartani futsal szakosztályunk a nagy népszerűségnek örvendő edzőtáborát, ami most kivételesen július végére tolódott. Az összetartáson ezúttal három korosztály (U11, U13, U15) harminchat játékosa vesz részt. A gyerekek délelőttönként a Haladás Sportkomplexumban gyakorolhatnak, míg délutánonként különböző szabadidős programokra látogathatnak el.

- Ez a tábor mindig a szezon végén volt, most viszont kivételesen egy új idény elindítását jelenti. Még annak is örülünk, hogy nem maradt teljesen el. Az edzések a hosszú szünet után a ráhangolódás jegyében telnek. A lényeg, hogy a srácok jól érezzék magukat, de azért közben egy picit el is fáradjanak. A jövő héten kezdődik majd a keményebb munka – adott tájékoztatást Vidák Balázs edző, aki kollégáival, Hajmási Milánnal, Vas Ádámmal és Péter Ábrahámmal felügyeli a programokat.

A táborozáson három korosztály képviseletében összesen harminchat gyerkőc vesz részt. A programok fókuszában ezúttal is a csapatépítés áll.

- Nagyon hiányzott már a futsal és persze a srácok is, mivel nálunk igen jó a közösség. Vártam már ezt a tábort, szó szerint visszaszámoltam a napokat a kezdésig. Még aludni sem igen tudtam az első nap előtt. Nagyon jól érzem magamat, még annak ellenére is, hogy az első edzésen igen megizzadtam, alaposan elfáradtam – fogalmazott Horváth Mátyás, aki nagy izgalommal várja a folytatást. Többek között a szabadidős programokat is, melyek között a szokásos strandolás, mozizás mellett idén egy új elem is lesz, még pedig a zsirai „footgolfozás”.

A fiatalok hétfőn kezdték a táborozást és egészen péntek délutánig sportolhatnak, szórakozhatnak szakembereink irányításával. A jövő héten viszont valamennyi csapatunk elkezdi a komolyabb munkát, azaz a felkészülést a 2020/2021-es szezonra.

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar