Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Remek kezdés, magabiztos győzelem

2020.12.05.

Remek kezdés, magabiztos győzelem

Debreceni EAC – Haladás VSE 2-6 (0-4)

Góllövőink: Dróth, Sipos, Vidák, Darrieer, Kovács, Vas

Magabiztos, pörgős játékkal szereztük meg Debrecenben a 3 pontot. 

Parádés első negyedórát produkált Debrecenben NB I-es futsal csapatunk és végül teljesen megérdemelten nyert 6:2-re a rendkívül jó erőkből álló hajdúságiak ellen. A mieink természetesen maradtak a kéthetes szünet előtt is a tabella első helyén.

A debreceni derbi előtt készített esélylatolgatásunk során Dávid Richárd úgy nyilatkozott, hogy tanulni akarnak a dunaújvárosi rossz kezdésből, és még egyszer nem fogják megengedni, hogy az ellenfél villámgyorsan kétgólos előnyre tegyen szert. Ezt pedig a DEAC otthonában már meg is tették, ugyanis szenzációs első negyedórát produkáltak.

A támadásra a jelet éppen Ricsi adta meg a derbi elején, amikor elemi erővel bombázott a keresztlécre. Ezt követően pedig beindult a Hali-gólgyár. Előbb Dróth Zoltán, majd pedig Sipos Gergő is bevette a vendéglatók kapuját. A változatosság kedvéért ezek után egy újabb hatalmas kapufa jött: ezúttal Darrieer tesztelte a keresztléc teherbíró képességét. A sorminta végett ezt ismét két szombathelyi találat követte: Vidák Balázs és Darrieer iratkozott fel a gólszerzők közé, így a 12. percben már 4:0-ra vezetett a Juanra-legénység. Mivel az első félidőben többször már nem rezdültek meg a hálók, a szünetben is négy találattal jártunk előrébb.

Térfélcsere után a DEAC mindent megtett a felzárkózás érdekében, de a Hali minden próbálkozásukat visszaverte. A hazaiak ugyan kétszer bevették a kapunkat, de Kovács Máté és Vas Ádám góljaival a különbség nem változott. A hajrában ugyan a hazaiak még az öt a négy elleni játékkal is megpróbálkoztak, ám így sem tudták elkerülni a 6:2 arányú vereséget.

Összességében az előzetes várakozásokhoz képest jóval magabiztosabban nyert listavezető együttesünk, amely természetesen így továbbra is a tabella első helyét foglalja el. Onnan várja a december 14-i hazai rendezésű csúcsrangadón közvetlen üldözőjét, a Berettyóújfalu gárdáját.

A bajnokságban a 12. fordulót követően jó kéthetes szünet jön a magyar futsal-válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt, amiken várhatóan öt játékosunk kap majd szerepet: Alasztics Marcell, Dróth Zoltán, Vas Ádám, Hajmási Milán és Dávid Richárd.

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar