Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Rangadót nyert a Haladás: Bronzért játszhatnak!

2018.05.18.

Rangadót nyert a Haladás: Bronzért játszhatnak!

Futsal Club Veszprém – Swietelsky-Haladás 2:5 (0:2)

Veszprémben nyert rangadót a Haladás. A szombathelyiek, ezzel a győzelemmel biztosan 2. helyen végeznek a csoportjukban. Sajnos az első helyre már csak matematikai esély maradt, de így a bronzéremért játszhatnak majd a rájátszás végeztével. A mai mérkőzésen a vasiak jó védekezést mutattak be, kemények és rendezettek voltak hátul és támadásban is sikerült felülmúlniuk a hazaiakat. Nagy volt a csapatunk fölénye, mind labdabirtoklásban és a sok kialakított helyzetben. A Veszprém a második félidőben feljavult, amin a vendégeket sújtotta két kiállítás is segített, de ma nem lehetett megverni a zöld-fehéreket. Nagyot futsalozva, magabiztos Hali siker született a jó erőket képviselő Veszprém otthonában! Köszönjük a szombathelyi szurkolóknak, hogy szinte hazai pályát teremtettek idegenben. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Horváth Péter 2, Bencsik Roland, Dróth Zoltán, Michel Melo

Kiállítás: Vidák Balázs, Sipos Gergő

 

Remekül kezdett a Haladás, rögtön magához ragadta az irányítást. A labda szinte csak a szombathelyieknél volt, a házigazda védekezésre rendezkedett be. A zöld-fehérek több helyzetet is kidolgoztak, de a lehetőségek kimaradtak. Múltak a percek, és nem tudta rendezni sorait a Veszprém – időt is kért a hazai kispad. Hiába, lendületben maradt a Haladás. És próbálkozott mindennel, átlövésekkel, ziccerek kidolgozásával, letámadással. Végül egy egyéni akció végén Horváth Péter törte fel a reteszt, és talált be a vendéglátó kapujába. A gól után megpróbált kijönni a szorításból a Veszprém, de csak elvétve ért oda a Haladás kapuja elé. Sőt, Bencsik lopott labdát egy veszprémi pontrúgásnál, végigrobogott a pályán, és góllal zárta a kontrát (17. perc: 0-2). Néhány pillanat múlva Márkus lövésénél a kapufa mentette meg a hazaiakat. Nagyon kellett a szünet a Veszprémnek.

Fordulás után kiegyenlítettebb lett a játék, ekkor már mindkét kapu előtt adódott lehetőség. A 23. percben a Haladás fiatalja, Sipos második sárgával ki lett állítva – aki a labdát rúgta el, de elcsúszott, és elsodorta ellenfelét. A két perces emberhátrányt azonban kivédekezte a HVSE. De a játékvezetők ismét főszereplővé léptek elő, Vidákot is kiállították – ez az ítélet is erősnek tűnt. Ezt az emberelőnyt pedig már gólra váltotta a Veszprém. Váratlanul izgalmas lett a meccs. És az érdekes játékvezetői felfogás eredményeképpen meglehetősen feszült a hangulat. Támadott, rohant a Veszprém, kevésbé figyelt a védekezésre. Így egyre több helyzetet alakíthatott ki a vendég – Márkus ismét kapufát rúgott. A hazaiak korán elérték az öt csapatfaultot, de a játékvezetők nem nagyon akartak még egy veszprémi szabálytalanságot befújni. A kihagyott szombathelyi helyzetekért pedig járt a büntetés, egyenlített a házigazda (33. perc: 2-2). Végül azonban csak összejött a kisbüntető a vasiaknak: a tízméterest Dróth váltotta higgadtan gólra. Az utolsó bő három percet már vészkapussal játszotta a Veszprém. De jól védekezett a Haladás. Sőt, egy labdaszerzés, kontra végén Horváth Péter megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját (38. perc: 2-4) – érezhetően eldőlt a meccs. Aztán Michel emelt a saját kilenceséről az üresen hagyott veszprémi kapuba.

Nagyot futballozott a Haladás, biztosan nyert az erős Veszprém otthonában, így a bajnokság végén majd a bronzéremért játszhat.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar