Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Ott nyertünk, ahol más nem igen szokott

2020.09.26.

Ott nyertünk, ahol más nem igen szokott

MVFC Berettyóújfalu-Haladás VSE 1:2 (1:0)

Gólszerzők: Alvarito (14.) illetve Hajmási Milán (25., 35.)

Szenzációs 2:1 arányú győzelmet aratott NB I-es futsal csapatunk a pontvadászat 4. fordulójában a Berettyóújfalu otthonában. A Juanra-legénység mindkét találatát Hajmási Milán szerezte.

Utoljára 2018. június 8-án kapott ki hazai környezetben a Berettyó együttese. Akkor a bajnoki döntő harmadik összecsapásán a Rába ETO diadalmaskodott a hajdúsági együttes otthonában. Azóta valamennyi mérkőzésén nyert, vagy minimum döntetlent játszott vendéglátóként az MVFC. Az első félidő után pedig most sem úgy nézett ki, hogy megszakad ez a hosszú sorozat, ugyanis Rábl Jánosék 1:0-ra vezettek Alvarito 14. percben szerzett találatának köszönhetően. Nem sokkal később Dróth Zoltán ugyan lőtt egy hatalmas kapufát, de egyenlítenie nem sikerült.

Szünet után viszont jött Hajmási Milán és 1:1-ra alakította a rangadó állását. A 32. percben pedig Milos Simic fordíthatott volna, de óriási ziccerben a kapufát találta el. A 35. minutumban viszont újfent „Hagyma” jeleskedett, aki Dávid forintos átadása után helyezett a kapuba. A mérkőzés hajrájában kockáztattak a hazaiak: átálltak öt a négy elleni játékra, de Rafinha révén ők is csak egy kapufáig jutottak. Így összességében teljesen megérdemelten nyert a csapatunk 2:1-re a Berettyóújfalu otthonában és ezzel a sikerrel a tabella élére is ugrott.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Igen örülök ennek a győzelemnek, mert a legnagyobb rivális otthonában értük el. Valamennyi játékosunknak gratulálok a teljesítményéhez, mert mindenki a maximumot hozta. Ez pedig kellett is, mert Darrieer sérülése miatt nem tudott pályára lépni, Dróth Zoli pedig csak nagyon keveset játszhatott. Nagyon boldog vagyok.

Itt visszanézhető a találkozó!!!

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar