Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Óriási csatában, egyenlített a döntőben a Hali!

2019.06.04.

Óriási csatában, egyenlített a döntőben a Hali!

Kútház Haladás VSE – MVFC Berettyóújfalu 3:1 (1:1)

Az NB I-es futsal bajnokság döntőjének 2. mérkőzésére a Haladás Sportcsarnok teljesen megtelt, a hangulat fergeteges volt, a hazai pálya előnyét élvezhette a csapatunk a szurkolói miatt! Ez is nagyban hozzájárult, hogy a futsalosaink nagyszerű estét varázsoltak Szombathelyre a fantasztikus győzelmükkel! A zöld-fehéreknél minden jól működött, kétszer is sikerült vezetést szerezni, remekül ment a védekezés, ha kellett csúsztak-másztak, egységesen, csapatként küzdöttek a fiúk, mindent megtettek a mai sikerért a szurkolókkal együtt. Ez ma, egy nagy szombathelyi diadal volt, amivel egyenlített a párharcban a Hali! Folytatás, csütörtökön Berettyóújfaluban! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2, Alasztics Marcell

 

Már fél órával a mérkőzés előtt zsúfolásig megtelt a csarnok – sok szurkoló be sem jutott a Haladás Sportkomplexumba. Parádés hangulatban léptek pályára a csapatok. Bátran kezdett a Berettyó, de a Haladás is jól állt bele a mérkőzésbe. Erős tempót diktáltak a felek, ám ügyeltek a védekezésre is. Ritkán látható módon szerzett vezetést a házigazda: a kapus, Alasztics ívelt a kissé kint álló „kollégája” fölött a hálóba. Felpörgött a meccs, rákapcsolt a Berettyó: Alasztics védett ziccert, majd a kapufa sietett a segítségére. Aztán kiszabadult a szorításból a HVSE, remek kontrákat vezetett.

Parázs párharcokat láthattak a szurkolók, minden labdáért megharcoltak a játékosok. Múltak a percek, és a Haladás átvette az irányítást. Szorult a Berettyó, de elpuskázta a helyzeteit a Haladás. Aztán az első játékrész utolsó pillanatában egy gyorsan elvégzett bedobás után egyenlített a Berettyóújfalu. Ez volt a büntetés a kihagyott hazai helyzetekért. Fordulás után sem csökkent a tempó – és a mérkőzés hőfoka sem. Minkét oldalon akadt helyzet, ki-ki meccset vívtak a csapatok.

Fogytak a percek, de nem tudtak döntésre jutni a felek. Aztán Dróth villant, lefordult védőjéről és a kapuba bombázott (31. perc: 2-1) – felrobbant a csarnok. Nem akart kikapni vendégek, alaposan megdolgoztatták Alasztics kapust, aki állta a sarat. Bedurvult a Berettyó, nem válogatott az eszközökben. Paprikás hangulatban közelített a hajrához a mérkőzés. Nyomott a Berettyó, védekezett és kontrázott a HVSE. Az utolsó bő három percben vészkapusra váltott a vendég. Rábl faragta becsülettel Dróthot, a piros lappal kacérkodott.

Az utolsó másodpercekben állva tombolt a csarnok. Dróth tett pontot a meccs végére, aki Vas okosan visszafejelt labdáját terelte a kapuba. Maradt 21 másodperc, a vendég időt kért, de már nem tudott csodát tenni. A Haladás elvette ellenfele veretlenségét, önbizalomnövelő, parádés győzelmet aratott, egyenlített a párharcban – és nyílttá tette a bajnoki döntőt. Az egyik fél három megnyert meccséig tartó párharc állása 1-1.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar