Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Nem ment könnyen, de győzött a Hali

2018.09.18.

Nem ment könnyen, de győzött a Hali

Kútház Haladás VSE – Szigetszentmiklós Futsal 3:1 (2:1)

Az NB I-es futsal bajnokság 3. fordulójában hazai pályán egy újonc ellen bizonyíthatott a Haladás. A vendégek védekezésre rendezkedtek be Szombathelyen és támadásban csak pár veszélyes kontrára futotta erejükből. A vasiak esélyeshez méltóan ragadták magukhoz a kezdeményezést és az egész találkozón jellemző volt a mezőnyfölényük. A kapu előtt keményen védekező Szigetszentmiklóssal nem tudtak mit kezdeni a zöld-fehérek és a befejezéseknél is hiányzott a koncentráció. A Haladás nagy fölénye, így gólokban nem mutatkozott meg! HHadfHa a vártnál nehezebben is, de győzött a csapatunk! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán, Milos Simic, öngól

 

Hazai támadásokkal kezdödőtt a meccs, volt dolga bőven a vendégek kapusának. A Szigetszentmiklós védekezésre rendezkedett be, támadásra nem maradt ereje. Nyomott keményen a Haladás, erős tempót diktált, de kimaradtak a helyzetek. Végül a hazai fölény csak góllá érett – igaz, kis segítséggel, öngóllal került előnybe a házigazda. A folytatásban aztán vezetett néhány kontrát a feljebb merészkedő vendég, de a meccset a szombathelyiek uralták, csak az volt a kérdés, hogy mikor találnak be másodszor. Amikor a vendég váratlanul egyenlített (13. perc: 1-1). Kezdett felbátorodni a Szigetszentmiklós, és a sokadik eladott hazai labda után Cvetanovic mester időt kért. Vas lövésénél a kapufa sietett az amúgy nagy formában védő Klicsó kapus segítségére. Simic közeli, okos passza viszont utat talált a vendégek hálójába. Így végül a Haladás vonulhatott előnnyel szünetre.

Fordulás után sem változott a játék képe, sokkal többet volt a labda a hazaiaknál – de a vendég szervezetten, lelkesen védekezett. Dróth szabadrúgásból szerzett góljával növelte előnyét a házigazda (23. perc: 3-1). A folytatásban felvállalta a nyíltabb játékot a Szigetszentmiklós – ekkor már szükség volt Sásdi védéseire is. A vendég ugyanis csak nem akarta megadni magát. Küzdött, küszködött, uralta a mérkőzést a házigazda, de a kapu előtt sokat hibázott. Így meccsben tartotta ellenfelét. Simic is kapufát rúgott. Az utolsó néhány percre nagyon kitámadott a vendég, így rengeteg helyzetet tudott kialakítani a Haladás, de a jobbnál jobb lehetőségek is kimaradtak. Ám a vendégek sem tudtak kapuba találni, így az eredmény már nem változott.

Ha a vártnál kicsit nehezebben is, de érvényesítette a papírformát, győzött a Haladás.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar