Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Nem jutott döntőbe a Hali

2019.02.24.

Nem jutott döntőbe a Hali

Kútház Haladás VSE - MVFC Berettyóújfalu 2:4 (0:1)

A futsal Magyar Kupa elődöntőjében vereséget szenvedett a címvédő Haladás. A Berettyóújfalu csapata legyőzte a vasiakat. Volt 3:0 is a találkozón, de a zöld-fehérek nagyot küzdve felzárkóztak 3:2-re, de az egyenlítésre már nem futotta az erejükből! A szombathelyieknek így nem sikerült megvédeni a címüket. Idén meg kell, hogy elégedjenek a 3. hellyel a Magyar Kupában! Köszönjük a szurkolóinknak, akik Szigetszentmiklósra is elkísérték a csapatot és fergeteges hangulatot teremtetek a csapatnak! A bajnokságban javíthatnak a fiúk és arra kell koncentrálni, hogy ott elérjék a céljukat! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Vas Ádám, Dróth Zoltán

Nagy lendülettel kezdtek a felek, már a mérkőzés elején parázs párharcokat láthattak a szurkoló. A vasi drukkerek egyébként remek hangulatot, hazai pályát varázsoltak a zöld-fehéreknek. A percek múlásával a Haladás ragadta magához az irányítást, nem hagyta kibontakozni, helyzetbe kerülni esélyesebb ellenfelét. Így a Berettyó pontrúgások után, vagy átlövésekből próbált veszélyeztetni. Úgy tűnk, hogy a játékvezetők tisztelik a Berettyót, szórták a sárga lapokat a szombathelyieknek. Az első félidő második fele már a Berettyóé volt, a Haladás védekezésre kényszerült – Alaszticsnak többször bravúrt kellett bemutatnia, egyszer a kapufa is kisegítette. Ám a 15. percben egy berettyóújfali, Simic hátán irányt váltó bomba célba ért, hátrányba került a HVSE. Rendezte sorait a Haladás, feljebb tolta a védekezését, próbált egyenlíteni. De a szünetig nem változott az eredmény.

Fordulás után sem csökkent az iram. Két egyenrangú csapat csatázott. A Haladásnál volt többet a labda, ellenfele stabilan, keményen védekezett, és próbált kontrázni. Letámadott a HVSE, nem engedte kibontakozni a Berettyót, kapu előtt viszont nem volt kellően határozott, pontos. Múltak a percek, egyre jobban nyomott a Haladás. De a Berettyó hatékonyabban futballozott, egy kontrát góllal zárt – és közel került a továbbjutáshoz (33. perc: 2-0). Időt kért a Haladás, de a folytatásban sem tudott mit kezdeni ellenfele játékstílusával. A szombathelyiek rohantak, de sokat hibáztak, egyre több ellentámadást vezethetett a Berettyó. Az utolsó öt percben már vészkapussal próbálkoztak a zöld-fehérek. Dolgoztak is ki ziccert. Az ellenfél viszont kihasználta az egyre szellősebb vasi védekezést, és a 37. percben harmadik gólját ünnepelhette (3-0). De Dróth büntetőből szépített, majd Vas közeli találata másfél perccel a vége előtt visszahozta a szombathelyiek reményeit (3-2)! Rárontott ellenfelére a Haladás, ám hátra nem figyelt, egy előrevágott labdából pedig pontot tett a meccs végére a Berettyó. Innen már nem volt visszaút a vasiak számára.

A Haladás jól küzdött, de összességében megérdemelten nyert a hatékonyabb, pontosabb Berettyóújfalu.

Sziffer András nyilatkozata:

"Vidák megbetegedett, így nem tarthatott velünk, Michel pedig a meccs elején kapott egy nagy medvepuszit, fájldalmakkal játszott, így azért volt némi létszámgondunk. Ennek ellenére jól kezdtünk, nekünk voltak helyzeteink. Mégis egy szerencsés góllal a Berettyó szerzett vezetést, és átvette az irányítást. A második félidőben mindent megpróbáltunk, küzdöttünk becsülettel, de kapu előtt pontatlanok voltunk, és ezúttal hiányzott az az egy-két extra egyéni teljesítmény is, amely egy ilyen meccsen mellénk állítja a szerencsét. Az ellenfél nyugodtabban játszott, kontrázgatott, meglépett, de 0-3-nál sem adtuk fel, visszajöttünk a meccsbe. Ám fordítani már nem tudtunk, kicsit el is fáradtunk. Talán az összeszokottság, a rutin, a hosszabb kispad döntött a Berettyó javára. De nem tudom elmarasztalni a fiúkat."

 

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar