Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Nagyot küzdött a Hali: győzelem lett az eredménye

2018.05.08.

Nagyot küzdött a Hali: győzelem lett az eredménye

Swietelsky-Haladás VSE – Bőny 2:1 (0:0)

A rájátszás soron következő fordulójában a Bőny csapata látogatott Szombathelyre. A bőnyiek a csoport végén állnak, de változásokon mentek át, új edzőt kaptak és azóta a veszprémiek ellen győzelmet értek el. Így a papírforma ellenére nehéz meccsnek ígérkezett, ami meg is lett. A Haladást nagy csatára késztették a vendégek. A vasiak domináltak az egész találkozón, sokat birtokolták a labdát, sok helyzetet alakítottak ki, de ez gólokban nem mutatkozott meg. Nagy küzdés és akarat kellett a Hali részéről, hogy megszerezze a győzelmet! A fiúk mindent megtettek a pályán és így sikerült itthon tartani a 3 pontot! Köszönjük a nagy szurkolást! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Vidák Balázs, Michel Melo

 

Az elején mindkét csapat nagy hangsúlyt helyezett a védekezésre, ennek megfelelően kevés volt az igazán nagy helyzet. Aztán a Haladás ragadta magához az irányítást, beszorult a Bőny, nagyokat kellett védenie Balikónak. Érett, nagyon érett a hazai gól. Igaz, a Bőny kontráiban is rejlett azért veszély. Akart, hajtott a Haladás, de nem tudta feltörni a reteszt. Így 0-0-ás állásnál vonultak szünetre a felek.
Fordulás után ott folytatta a Haladás, ahol az első félidőben abbahagyta, nagy rohamokat vezényelt. Dróth bombájánál például a kapufa segítette ki a Bőnyt. Végül csak megtört a jég: Dróth parádés cselsorozata után Vidák talált be közelről (1-0).

A folytatásban ki kellett támadnia a hátrányba került vendégcsapatnak, ennek köszönhetően egyre több helyzetet dolgozott ki a zöld-fehér gárda. De a lehetőségeit bőkezűen eltékozolta. Így meccsben maradt a nagyot harcoló ellenfél, amely azért néha-néha odaért Sárdi kapuja elé. Volt izgalom a mérkőzésben.
A játékvezetők nehezen követték az eseményeket, szórták a sárgákat, a Haladásnak pedig a 32. percben összejött az 5. csapatfault. A 34. percben pedig máris kisbüntetőhöz jutott a Bőny. Ám Sásdi védett! Sőt, egy kontra végén Michel megszerezte a második hazai gólt. Amit nehezen viselt a vendégek edzője – a lelátóra küldték. Ám a volt Haladás-játékos, Bogyó szépített a Bőnynek (35. perc: 2-1). Minden mindegy alapon
rohamozott a lelkes vendég, vészkapusra váltott. A Haladás azonban önfeláldozóan harcolt, és kivédekezte a hajrát – alaposan megküzdött a nagyon fontos három pontért.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar