Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Nagy igazolás a csapatunknál

2019.12.30.

Nagy igazolás a csapatunknál

A 108-szoros válogatott Dávid Richárd személyében újabb remek játékost szerződtetett a csapatunk. Az ukrán bajnoktól hazatérő klasszissal egyelőre szóban egyeztek meg a klubunk vezetői.

Féléves ukrajnai vendégszereplés után döntött úgy a MFK Prodexim Kherson futsaljátékosa, hogy hazatér Magyarországra és Szombathelyen folytatja pályafutását.

- Távozott az ukrán bajnokcsapattól az az edző, Javi Rodriguez, aki többek között engem is „odavitt”. Ennek hatására a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem tart igény a spanyol tréner „embereire”. Nekem volt ajánlatom itthonról és külföldről is. Végül azért döntöttem a Haladás mellett, mert tudom, hogy mind a kupában, mind pedig a bajnokságban komoly célokért küzd a vasi együttes, melynek sok játékosát jól ismerem a válogatottból. A többiekkel pedig korábban a magyar pontvadászatban ellenfélként találkoztam már. Így nem ismeretlen közegbe érkezem. Örülök, hogy a Haliban folytathatom, mert mindig is jó véleménnyel voltam a szombathelyi zöld-fehérekről – tartott rögtönzött „székfoglalót”

Dávid Richárd, aki a válogatott január 3-6. közötti összetartását követően csatlakozik majd a Juanra-legénységhez. A kitűnő futsalossal fél+egyéves szerződést köt a vasi klub. A felek egyelőre csak szóban egyeztek meg, de hamarosan sor kerül majd a kontraktus írásba foglalására is

Fotó: mlsz.hu

.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar