Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Minőségi légiósok kontra magyar fiatalok

2020.09.30.

Minőségi légiósok kontra magyar fiatalok

MVFC Berettyóújfalu - Haladás VSE 1:2 (1:0)

Rendkívül érdekes, változatos mérkőzésen óriási győzelmet aratott NB I-es futsal csapatunk a többszörös bajnok Berettyóújfalu otthonában. A sikerben igen komoly szerepet játszottak sajátnevelésű fiatal játékosaink.

A pontvadászat őszi szezonjának csúcsrangadóját játszotta együttesünk a címvédő Berettyóújfalu oroszlánbarlangjában. A kiemelt jelentőségű derbire a hazaiaknál mindenki felépült. Még a korábban ágyéksérüléssel bajlódó de Luis Yubero, azaz Alvarito is ott volt a pályán a kezdőrúgáskor. Rajta kívül még Henrique da Silva, Fernandes Sildnei Maurício, valamint de Oliveira Pereira (Diece) is Mullor Cabrera Sergio vezetőedző rendelkezésére ált. Az 5-ös számban játszó Diece egyébként korábban tagja volt a brazil válogatottnak, Európában pedig megfordult a portugál Benfica csapatában is.

Egy szó, mint száz: minőségi légiósokkal várta az MVFC a Juanra-legénységet, melyből Darrieer sérülés miatt hiányzott, így csupán egyetlen külföldi futsalos, Milos Simic erősítette együttesünket. Mivel Dróth Zoltán sem volt 100 százalékos állapotban, rengeteg teher hárult azokra a sajátnevelésű fiataljainkra, akik maximálisan meg is hálálták a bizalmat. Kifejezetten jól teljesített Gerencsér Antal és Sipos Gergő is, ám az igazán nagy durranás Hajmási Milán, valamint Gyimesi Máté produkciója volt. Előbbi két találatával gyakorlatilag elintézte a meccs kimenetelét, utóbbi pedig enyhe túlzással élve kivédte a hajdúsági sztárok szemét.

- Nagyon kiélezett mérkőzésen igen fontos győzelmet arattunk. Nagyszerű védekezéssel és óriási szívvel sikerült megszakítanunk a Berettyó hosszú hazai veretlenségi sorozatát. Ez egy szenzációs győzelem volt, de csak akkor ér igazán sokat, ha a következő hazai meccsünkön a Veszprémet is legyőzzük – fogalmazott csapatunk 25 esztendős válogatott játékosa, Hajmási Milán, aki a 25. és a 35. percben is bevette a házigazdák kapuját.

Rajta kívül a szintén sajátnevelésű Gyimesi Máté parádézott. Huszonnégy éves kapusunk gyakorlatilag mindent védett, amit védeni lehetett. Ezzel pedig kulcsszerepet vállalt a győzelemben.

- Nagybetűs csapatként játszottunk, ez volt a siker záloga. A pályán és a kispadon is mindenki maximálisan akarta ezt a sikert. Valamennyien hozzátettük a magunkét, így pedig azért nekem könnyebb dolgom volt a kapuban. Akkor sem adtuk fel, amikor a Berettyó vezetett. Elhittük, hogy meg tudjuk verni őket még a saját csarnokukban is, ahol már igen régen kaptak ki utoljára. Egy nagyon jó csapatot győztünk le. Ráadásul úgy, hogy az ő keretük teljes volt, míg a miénk foghíjas. Úgy gondolom, hogy megérdemeltük a sikert, amire mindannyian büszkék lehetünk. Örülök, hogy a televíziós közvetítésnek hála nagyon sokan láthatták a győzelmünket. Most egy picit örülhetünk, de hétfőtől már a Veszprém elleni meccsre kell koncentrálnunk – nyilatkozta Gyimesi Máté.

A mieink legközelebb október 3án szombaton 14.05 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor az ezüstérmes pozícióban állomásozó Balaton Bútor FC Veszprém együttesét fogadják a Haladás Sportkomplexumban.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar