Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Meglepetést okozott az Aramis

2018.05.01.

Meglepetést okozott az Aramis

Aramis SE - Swietelsky-Haladás VSE 10:6 (4:2)

Meglepetést okozott az Aramis a Haladás ellen, győzni tudtak, sőt nagy verést mértek a 10 lőtt góllal. A múlt heti Győr elleni vereség, amivel az esély is szinte elszállt az áhított bajnoki döntőre, megtörhette a csapatot, mert most a papíron gyengébb budaörsiektől sima vereséget szenvedtek. Sajnos, a játék is akadozó volt, nem a jól megszokott Halit láthattuk, hanem egy gyengébb teljesítményt, mind támadásban és védekezésben, ezért tudott nyerni az Aramis! Hétfőn hazai pályán segítsük át a csapatunkat ezen az időszakon és szurkoljunk a győzelemért a Bőny ellen! Hajrá Hali!

A Haladás a minél jobb dobogós pozícióért, az Aramis a biztos bent maradásért küzd – vagyis a szombathelyiek léptek esélyesként pályára. Jól is kezdtek, mégis a házigazda szerzett vezetést egy átlövésből. Ez nem zavarta meg a vasiakat, egy szögletvariációból egyenlítettek. De még ki sem ünnepelhették magukat, máris ismét a kapujukban táncolt a labda, egy újabb távoli löket ért célba. Nyomott, rohant a Haladás, de sokat hibázott, amit gólokkal büntetett a roppant keményen futballozó Aramis – egy labdavesztést, majd egy védelmi megingást követően elúszni látszott a meccs a vasiak számára (20. perc: 4-1). Dróth azonban egy kisbüntetővel kozmetikázott az eredményen. Fordulás után is folytatódott az adok-kapok. Rögtön betalált, közelített a Haladás. A vasiak letámadtak, vészkapust is bevetettek, de ahelyett, hogy egyenlítettek volna, sorozatban kapták a gólokat (24. perc: 7-3). Szó se róla, hatékony volt a helyzetkihasználása a stabil védekezésre, kontrákra berendezkedő és a pontrúgásokkal is jól sáfárkodó Aramisnak. Azonban innen is volt visszaút a zöld-fehérek számára, szívós munkával ismét közelebb lopóztak (32. perc: 7-5). Egy gyors gólváltást követően szoros állásnál futottak neki a felek a hajrának (34. perc: 8-6). Ám a végére teljesen beszoruló házigazda az utolsó bő egy percben rúgott még két üres kapus gólt, és győzött.
A Haladás jól küzdött, de sok hibával futballozott, szinte tálcán kínálta a gólszerzési lehetőségeket ellenfelének, végig futott az eredmény után – így roppant fájó vereséget szenvedett.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor 
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar