Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Megkezdte a felkészülést futsalcsapatunk

2020.07.27.

Megkezdte a felkészülést futsalcsapatunk

A koronavírus-járvány miatt lényegében február óta kényszerű szabadságon voltak játékosaink. Azóta csupán egyénileg tudtak edzeni, így nem csoda, hogy valamennyiüknek nagyon hiányzott már a közös munka.

- Bármennyire is becsületesen betartottuk a szakmai stáb utasításait, az otthon elvégzett penzum hatékonysága meg sem közelítheti a csapat gyakorlásokét. Annyi hasznunk azért van, hogy mind mentálisan, mind pedig fizikálisan maximálisan ki tudtuk magunkat pihenni. Nekem már nagyon hiányoztak a társak, hiányzott a közös edzés – fogalmazott az első tréning előtt válogatott kapusunk, Alasztics Marcell, akit társaival együtt Bokor Zsolt sportigazgató és Szántó Erzsébet klubmenedzser köszöntött. Egyesületünk vezetői rögvest meg is fogalmazták a 2020-2021-es szezon célkitűzéseit. Ezek szerint a bajnokságban és a Magyar Kupában is a döntőbe várják a csapatot.

Ennek megfelelően komoly felkészülés vár az együttesre, bár Juanra Calvo csak fokozatosan akarja terhelni a játékosokat.

- A hosszú szünet után nagyon vigyáznunk kell arra, hogy senki se sérüljön meg. Az első hétre ugyan kilenc tréninget is terveztünk, de még véletlenül sem vágunk rögtön a dolgok közepébe. A fokozatosságon lesz a hangsúly – adott gyors tájékoztatást vezetőedzőnk.

Az edzések mellett felkészülési mérkőzések is lesznek majd, melyek közül az első augusztus 5-én játsszák majd le a mieink Dunaújvárosban.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar