Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Megjöttek az új fiúk

2020.01.25.

Megjöttek az új fiúk

Petterson Bruno és Michel Melo helyére két brazil játékost szerződtetett klubunk. Caetano de Abreu Madson, valamint Darrieer Soares de Melo már meg is érkezett Szombathelyre és együtt gyakorol a zöld-fehér együttessel. A 31 esztendős ballábas játékos, Madson, pályafutása során megfordult thaiföldi, katari és uruguayi csapatoknál, de Európa sem ismeretlen terep a számára. Játszott már Máltán és Ukrajnában is. A 26 éves Darrieer, eddig hazájában az Araraquara, a Franca, valamint a Pulo do Gato együttesének volt tagja, míg Kínában a Qingdaóban futsalozott. Sikeres évet kívánunk nekik a Haladásban! Hajrá Hali!

A különböző okok miatt távozott két légiós pótlását nagyon gyorsan sikerült futsalcsapatunknak megoldania. A komoly térdsérülése végett kieső Petterson Bruno helyére Caetano de Abreu Madson érkezett. A 31 esztendős ballábas játékos pályafutása során megfordult thaiföldi, katari és uruguayi csapatoknál, de Európa sem ismeretlen terep a számára. Játszott már Máltán és Ukrajnában is. Szerepelt abban a Khersonban is, melyben később Dávid Richárd is eltöltött egy fél szezont.

A családi okok miatt távozó Michel Melo pótlására Darrieer Soares de Melót szerződtette a Haladás VSE. A 26 éves brazil játékos eddig hazájában a Araraquara, a Franca, valamint a Pulo do Gato együttesének volt tagja, míg Kínában a Qingdaóban futsalozott.

- Mind a két brazil játékost Juanra mester alaposan feltérképezte videók segítségével. Úgy gondolja, hogy hasznos tagjai lehetnek a két fronton is komoly célokért harcoló csapatunknak. Természetesen ebben bízunk mi is – fogalmazott Pálmay Tamás, klubunk futsalosainak szakágvezetője.

A két új fiú optimális esetben február 10-én mutatkozhat be hivatalos mérkőzésen a Haliban, még pedig az Aramis elleni budaörsi bajnokin.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar