Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Már megnyert meccset engedett ki a kezéből a Hali

2018.02.13.

Már megnyert meccset engedett ki a kezéből a Hali

Swietelsky-Haladás VSE – FTC Futsal 4:4 (2:0)

A zöld-fehér csapatok rangadójára nagyon sokan (1000 fő feletti nézőszám) voltak kíváncsiak Szombathelyen. Ehhez hozzájárultak az új igazolások (Dróth Zoltán, Andersson Santos) is, akik már pályára léphettek a találkozón. A Haladás futsal csapata esélyeshez méltóan tartotta kezében a mérkőzést. Végig domináltak, irányítottak a vasiak, szép gólokat lőttek, jobbak voltak ellenfelüknél. A meccs egészében vezettek a szombathelyiek, kivéve az utolsó másodpercet, mikor a legnagyobb szükség lett volna rá. A hazaiak 4:1-es vezetéssel álltak 1 perccel a lefújás előtt, és innen, már nyert helyzetből elvesztettek 2 pontot, döntetlenre mentette a mérkőzést a Fradi! Köszönjük a szurkolóink lelkesedését, nagy buzdítását! Szerdán, a hazai Magyar Kupa találkozón javításra készül a csapatunk! Hajrá Hali!

Sajnos Dróth Zoltán mindjárt a mérkőzés elején megsérült. Így őt az egész meccsen nélkülözni kellett. Bokasérülést szenvedett, a szerdai Kupa meccsen is kérdéses a játéka! Mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki! 

 

Swietelsky-Haladás VSE -Ferencvárosi TC 4-4 (2-0). – Szombathely, 1200 néző, NB I-es futsalmérkőzés,

vezette: Czene-Joó Á., Kubicsek M. (Imrő J.)

HVSE: Matyi – Márkus, Michel, Dróth, Santos. Csere: Gyurcsányi, Bencsik, HorváthP., Németh P., Hajmási, Péter. Edző: Turzó József.

FTC: Tóth Gy. – Tony, komáromi, Andorka, Keresztury. Csere: Karacs, Szabó, Horváth B., Jenei, Dénes, Vattamány. Játékos-edző: Safar Iuliu Tony.

Gólszerzők: Horváth P. (12.), Santos (20.), Gyurcsányi (24.),, Vidák (37.), ill. Karacs 3 (34., 39., 40.), Tony (40.).

A hazaiaknál a frissen igazolt Dróth Zoltán és a brazil Andersson Santos is helyet kapott a csapatban – míg Öreglaki eltiltás, Hegyesi sérülés miatt hiányzott. A Fradinál az új kapus, a válogatott erőssége, Tóth Gyula jelentkezett játékra.

Agresszíven nyitott a Haladás, a Fradi viszont szervezett védekezéssel rukkolt elő – és rögtön egy felső léccel jelezte, hogy tud támadni is. A kőkeményen játszó FTC megszállta saját térfelét, nehezen került helyzetbe a Haladás – Dróth pedig gyorsan megkapta a maga „csomagját”, bokasérülést szenvedett, vissza sem tért a pályára. Időkérés után feljavult a vasiak játéka, beszorult az ellenfél. Végül Horváth Péter törte fel a reteszt, átlövésből, takarásból zúdította kapuba a labdát. És a folytatásban is jöttek a hazai helyzetek. A félidő hajrájában ismét rákapcsolt a Haladás, és a nagy akarásnak meg is lett az eredménye, a játékrész utolsó percében ugyanis Michel távoli lökete Santoson – szerencsésen – megpattanva csorgott kapuba.

Fordulás után rögtön nagy helyzetekkel nyitott a Haladás – vagyis maradt az irányítás a hazaiaknál. Nem tudta tartani a lépést a vendég, jött is a harmadik vasi gól, egy szépen kijátszott akció végén Gyurcsányi volt eredményes (24. perc: 3-0).

A vendégek kapusa nem ért rá unatkozni. Jól, gyorsan futballozott a Haladás. A kimaradt helyzetekért viszont járt a büntetés, a vendégek váratlanul visszajöttek a meccsbe, egy szögletvariáció végén szépítettek (34. perc: 3-1). Rögtön vészkapusra váltott a Fradi. Ismét felpörgött a meccs – szükség volt Matyi bravúrjaira. Vidák pedig egy szemfüles, üreskapus góllal pontot tett a meccs végére (37. perc: 4-1). Legalábbis úgy tűnt. Karacs azonban az utolsó pillanatokban még kétszer betalált (4-3) – és maradt 31 másodperc. Márkus kontrájánál a kapufa mentette meg a Fradit, a meccset pedig a fővárosiak játékos-edzője, Safar Tony zárta le egy bombával. A dudaszó pillanatában egyenlített az FTC.

A meccs nagy részét a Haladás uralta, 4-1-ről biztos győzelmet engedett ki a kezéből – csak magának köszönheti a fájó pontvesztést. 

Köszönjük a szurkolóink buzdítását!

 

Itt visszanézhető a teljes mérkőzés:

 

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar