Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Magabiztos Haladás siker

2019.01.26.

Magabiztos Haladás siker

Kútház Haladás VSE - Nyírgyulaj KSE 6:2 (3:0)

Elhalasztott mérkőzést pótoltak Szombathelyen az NB I-es futsal bajnokság 16. fordulójából. A Haladás csapata a Nyírgyulaj gárdáját fogadta péntek este a Rohonci úton. A vasiaknál több hiányzó is volt, így foghíjas kerettel kellett kiharcolni a kötelező és nagyon fontos győzelmet! A csapatunk nagyot küzdött, helyenként szépen játszott és látványos, nagy gólokat lőtt. Kezükben tartották a mérkőzést a zöld-fehérek, végig domináltak, irányítottak, a hazai győzelem nem forgott veszélyben, annak ellenére sem, hogy a 2. félidő elején, volt egy kisebb hullámvölgy. Ettől a pár perctől eltekintve, magabiztosan hozta a kötelezőt a vasi alakulat! Hajrá Hali!  

Gólszerzők: Michel Melo 2, Horváth Péter 2, Hajmási Milán, Milos Simic

 

A hazaiaktól hiányzott az eltiltott Dróth és a sérüléssel bajlódó Vas. AGyőrből visszaigazolt Vidák azért nem játszhatott, mert a mérkőzés eredeti időpontjában még nem volt Haladás-játékos, és civilben foglat helyet a kispadon a zöld-fehérek új igazolása, a válogatott kapus Alasztics Marcell. Meglehetősen felforgatott kerettel fogadta tehát a HVSE a veszélyes Nyírgyulajt.

Bátor játékkal kezdtek a csapatok – nem állt be védekezni a Nyírgyulaj. Mindkét oldalon akadt helyzet, de a vendégkapusnak kellett nagyobbakat védeni. Hajmási ellen azonban tehetetlen volt, aki egy remek egyéni alakítás, látványos csel után talált közelről a kapuba. Lendületben, támadásban maradt a Haladás. Közel járt a gólhoz Simic, Michel és Mendes is – Michel egyik lökete a felső lécen csattant. Nehezen, de tartotta magát a vendég. Aztán megtört a jég, Sipos okos emelését bombázta hat méterről a hálóba a második hullámban érkező Horváth Péter (12. perc: 2-0). És nagyon érett a harmadik hazai gól. A vendégek távolról és pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni, mérsékelt sikerrel. Sipos löketénél is a kapufa sietett a vendégek segítségére. Aztán Michel unta meg, hogy szorgalmasan faragják, büntetésként nagy gólt vágott szabadrúgásból. Eldőlni látszott a mérkőzés.

Fordulás után azonban – egy szépen kijátszott akció végén – rögtön betalált a vendég. Sőt, a folytatásban is vezetett több veszélyes kontrát. Szorult a Haladás. Aztán a vendégek összeszedtek egy kiállítást, az emberelőnyt pedig gólra váltotta a házigazda, így ismét megnyugtató előnyre tett szert (27. perc: 4-1). A vendég küzdött becsülettel, korán vészkapusra váltott. És szépített: Kántor pókhálózta ki messziről a bal felső sarkot (34. perc: 4-2). Rögtön időt kért a hazai kispad. Rendezte is a sorait a Haladás, és a hátralévő időben már nem fenyegette veszély a győzelmét. Sőt, a mérkőzésbe még belefért Michel kisbüntetőből szerzett gólja, valamint Simic üreskapus találata is.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar