Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Ma fontos mérkőzés jön a futsal válogatottunknak

2020.02.01.

Ma fontos mérkőzés jön a futsal válogatottunknak

Két győzelem után remek hangulatban készülődik Litvániában a hazaiak elleni mérkőzésére a magyar futsalválogatott. A játékosok optimisták, bíznak az újabb sikerben.

Észak-Írország csapatát 7:2-re, míg Törökország együttesét 3:0-ra győzte le a Jonavában zajló Európa-bajnoki selejtezőkön Turzó József szövetségi kapitány legénysége. Így a magyar gárda a kvartett első helyéről várja a hazaiak elleni szombati találkozóját.

- Nagyon jó a hangulat a csapat háza táján. Főként a törökök legyőzésének örültünk. Ma, azaz pénteken pihenünk, csak egy átmozgató edzésünk lesz. Holnap viszont már ezerrel készülünk a litvánok ellen. Természetesen videófelvételek segítségével. A szombathelyi különítményből mindenki jól érzi magát. Én Sásdi Bálinttal vagyok egy szobában, de sokat beszélgetünk a többiekkel is. Jól elszórakoztatjuk magunkat. De a lényeg, hogy nagyon várjuk már a szombati meccset és bízunk a sikerben – fogalmazott Hajmási Milán.

Az eddigi eredmények alapján a mieinknek már egy döntetlen is elég lenne a litvánok ellen a kvartett első helyének megszerzéséhez. De ettől függetlenül természetesen győzni szeretne a hat Hali-játékost is soraiban tudó magyar futsalválogatott. Cseppet sem mellékesen a négyes első helyezettje közvetlenül a jövő évi csoportkörbe jut, míg a másodikra és harmadikra idén még egy pótselejtező vár.

A Litvánia-Magyarország mérkőzés hazai idő szerint szombaton este 19 órakor kezdődik.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar