Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Lemásoltuk a bajnoki meccs végeredményét

2021.03.28.

Lemásoltuk a bajnoki meccs végeredményét

Magyar Kupa 4. forduló

Nyírgyulaj KSE - Haladás VSE 2:2 (1:1)

Gólszerzők: Dróth Zoltán, Milos Simic

Akárcsak a bajnoki pontvadászat 8. fordulójában, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén is 2–2-es döntetlent játszott a Nyírgyulaj vendégeként címvédő futsalcsapatunk. A vitákkal tarkított összecsapáson a mieink az utolsó pillanatokban egyenlítettek Milos Simic találatával.

A két gárda szeptemberi bajnokiján sem volt könnyű dolgunk a Nyírbátori Városi Sportcsarnokban, azóta azonban még remek légiósokkal is megerősítették a nyírségi alakulatot. Így előre borítékolható volt a nagy küzdelem, ami végül nem is maradt el.

A címvédésre törekedő alakulatunk egyértelműen támadó szellemben kezdte a derbit, ennek ellenére a hazaiak szerezték meg a vezetést a 7. percben, amikor is Nagy Bence vette be a kapunkat. A folytatásban is komoly csata folyt a pályán, amit gyakori szabálytalanságok, viták is tarkítottak. A sok faultnak köszönhetően aztán a 17. minutumban kisbüntetőhöz jutottunk, amit Dróth Zoli váltott gólra. Ezt követően a vendéglátók is rúghattak egy 10 méterest, ezt azonban Alasztics Marci hárította. A félidő zárásaként Dróth Zoli próbálkozhatott egy újabb kisbüntetővel, ezt viszont a kapufára lőtte válogatott játékosunk.

Térfélcserét követően is óriási küzdelem jellemezte a derbit, a következő találatra azonban egészen a 38. percig kellett várni. Ekkor egy hazai kontra végén a kapufáról a gólvonalon túlra került a labda, védőink hiába próbáltak menteni. A szituációt komoly vita követte, sárga lapok is villantak, de ettől függetlenül 2–1-re módosult az állás. Ezzel azonban még nem zárultak le az izgalmak, ugyanis a mieink átálltak az öt a négy elleni játékra és öt másodperccel a derbi vége előtt Milos Simic kiegyenlített.

A párharc első felvonásának végeredménye azt jelenti, hogy a Magyar Kupában címvédő együttesünk döntetlen állásról várhatja a május 10-i visszavágót, amit a Haladás Sportkomplexumban vívnak majd meg a csapatok.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk, mivel itt igen nehéz nyerni. Szerintem a mérkőzésen mi domináltunk, de a hibáinkat gólokkal bűntették a hazaiak. Ennek ellenére egy rossz szavam sem lehet a csapatomra, mert végig győzelemre játszottak a srácok. Lesz 40 percünk Szombathelyen, hogy kivívjuk a négy közé jutást.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar