Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Kipipálva a második mérkőzés is

2018.03.29.

Kipipálva a második mérkőzés is

Bőny - Swietelsky-Haladás VSE 4:7 (2:5)

A rájátszásban a második mérkőzését is megnyerte a Haladás!  Tovább robog a csapat a megálmodott célja felé. A Bőny csak a mérkőzés elején tudta megnehezíteni a vasiak dolgát, mert ők szereztek vezetést, de a szombathelyiek produkáltak egy zseniális 3 percet, ami alatt 4 gólt szereztek. Onnantól már nem volt kérdés a győztes kiléte. A zöld-fehéreket sok szombathelyi szurkoló kísérte el és hazai légkört teremtettek a fiúknak Győrben. Köszönjük a szurkolást! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Horváth Péter 2, Bencsik Roland, Hajmási Milán, Michel Melo, Vidák Balázs, Öreglaki Norbert

Sásdi Bálintnak egy ütközés következtében megsérült a feje, mentővel kellett kórházba szállítani. Összevarrták a fejét és hazaengedték. Jobbulást kívánunk neki!

 

A sok szombathelyi szurkoló szinte hazai pályát teremtett Győrben a Haladásnak. A zöld-fehérek pedig igyekeztek kiszolgálni lelkes drukkereiket, bátor, gólratörő futballal nyitottak. Ám csúszott hiba, főleg eladott labda a játékba, az elrontott passzokból pedig szépen építkezett a harcos Bőny. Sőt, egy lábak között elsurranó átlövésből a vezetést is megszerezte. A Haladás fokozta a tempót, pillantokra volt csak a labda a hazaiaknál, akik foggal, körömmel védekeztek. De a szombathelyi nyomás góllá, gólokká érett: előbb Horváth Péter vágott be kapásból egy lábára emelt szögtelet, majd Hajmási, aztán ismét Horváth, végül Bencsik talált be egy kontra végén (12. perc: 1-4). Pedig a harmadik és a negyedik Haladás-gól között volt egy bőnyi időkérés is. Teljesen más sebességben játszott a vasi alakulat, a házigazda csak nyomozta a labdát. Aztán Balikó Milán a hatoson kívül, kézzel védte Öreglaki hálóba tartó emelését, amiért ki lett állítva – elsőszámú kapusát vesztette el a Bőny. Az emberelőnyt pedig éppen Öreglaki váltotta gólra (16. perc: 1-5). Korán eldőlt a mérkőzés sorsa. Még akkor is, ha a Bőnynek még ez első félidő végén sikerült szépíteni. Fordulás után roppant összeszedett játékkal folytatta a Haladás, Dróth pedig egy kapufával jelezte, hogy további gólokért harcol a vendég. Egy szép akció végén Michel növelte is a szombathelyi előnyt. A 28. percben Sásdi fejelt össze ellenfelével, hosszú ideig állt a játék, amíg a sérülését ellátták – nem is folytatta a meccset a vasiak hálóőre. A Bőny pedig nagyon korán vészkapusra váltott. Harnisch egy átlövésből szépített (32. perc: 3-6). Igyekezett átvenni az irányítást az emberelőnyben támadó házigazda. De mielőtt igazán belelkesedhettek volna a bőnyiek Vidák is feliratkozott a góllövőlistára (37. perc: 3-7). Innen pedig mintha feladta volna a házigazda, csendben leperegtek a percek – igaz, az utolsó pillanatban még egyszer megzörrent a zöld-fehérek hálója.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar