Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Kezdőrúgás - Vidák Balázzsal

2021.01.09.

Kezdőrúgás - Vidák Balázzsal

Kezdőrúgás rovatunkban Vidák Balázst kérdeztük a vasárnapi találkozóról.

- Hogyan vélekedsz a következő ellenfélről?

„A bajnokság egyik meglepetéscsapata érkezik hozzánk, hiszen a Kecskemét a tabella harmadik pozíciójában van jelen pillanatban. Teljesen megérdemelten, mivel mindenkire veszélyesek tudnak lenni, sok jó játékos alkotja a keretüket. Maximális koncentráció kell az egész mérkőzésen ellenük, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.”

- Milyen a hangulat az öltözőben?

“A hangulattal nálunk sohasem volt probléma. Nem jött jókor ez a kényszerpihenő, ami miatt két meccsünket is el kellett halasztani, de ebben a szituációban ez másodlagos, a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen. Sajnos minket is elért a járvány, több játékosunk is elkapta a fertőzést, de szerencsére már mindegyikőjük túl van rajta, az edzéseket is elkezdhették.”

- Milyen formában van a csapat, hogyan készültök a következő meccsre?

"A mérkőzésre maximálisan fel vagyunk készítve. Mindent megmutat a szakmai stáb videón az ellenfélről. A tabellán elfoglalt helyünkből és a napi munkát látva, úgy érzem, hogy jó pozícióban vagyunk, de lényegében még semmit sem értünk el. Ugyanilyen elánnal, nagy munkabírással kell folytatnunk a munkát, hogy a szezon végén mind a kupában, mind pedig a bajnokságban a legjobbak legyünk!”

Hajrá, Hali!
 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar