Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Kezdőrúgás - Vas Ádámmal

2020.09.20.

Kezdőrúgás - Vas Ádámmal

Holnap ismét NB1-es futsal mérkőzés a HALADÁS Sportkomplexumban! Ne feledjétek, a derbit még nyitott kapuk mögött játsszuk.❗️

- Hogyan vélekedsz a következő ellenfélről?

Nagyon jól kezdte a szezont a Debrecen, ami azért sem meglepő, mert két minőségi brazil légiósuk mellett válogatott játékosaik is vannak. A mérkőzéseiken igen sok helyzetet alakítanak ki és ezek közül jó párat gólra is váltanak. A pontrúgásaik is kifejezetten veszélyesek. Nem véletlen, hogy a Berettyóújfalut is alaposan megszorongatták. Ettől függetlenül hazai pályán nyerni szeretnénk, mert javítani akarunk a Nyírgyulaj elleni döntetlen után.

- Milyen a hangulat az öltözőben?

Nem sikerült nyernünk idegenben a Nyírgyulajjal szemben, így nem a legjobb hangulatban kezdtük az edzéseket a hét elején. Valamennyien a legjobbunkat akarjuk a Debrecen ellen nyújtani, mert több botlást nem engedhetünk meg magunknak.

- Milyen formában van a csapat, hogyan készültök a következő meccsre?

Sajnos két meghatározó játékosunk, Dávid Ricsi és Darrieer is sérült volt az elmúlt időszakban. Bízunk abban, hogy mielőbb visszatérhetnek a pályára. A Debrecen ellen a saját játékunkat akarjuk játszani és egy győzelemmel kiszolgálni a lelkes szurkolóinkat!

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar