Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Kezdőrúgás - Horváth Péterrel

2020.10.29.

Kezdőrúgás - Horváth Péterrel

Kezdőrúgás rovatunkban csapatkapitányunkat, Horváth Pétert kérdeztük az Újpest elleni mérkőzés előtt:

- Hogyan vélekedsz a következő ellenfélről?

Az Újpestet erős ellenfélnek tartom, függetlenül attól, hogy hol áll a tabellán. Szerintem a jelenlegi nyolcadik helyüknél jobb csapatuk van. Fiatal játékosok alkotják, kiegészülve minőségi légiósokkal. Kemény mérkőzésre számítok ellenük, de a legjobb formánkban játszva itthon tarthatjuk a három pontot.

- Mit gondolsz a Pink Október nemzetközi kampányról?

Fontos dolognak tartom, hogy csatlakozzunk egy jó ügyhöz, ezzel segítve másokon. Ezt már többször megtettük és a jövőben is nyitottak vagyunk a különböző pozitív kezdeményezésekre. Sok szurkolónk van, sokan követnek bennünket, így általunk olyanokhoz is eljuthat egy ilyen akció híre, akik amúgy nem szereznének tudomást róla. Mi ezzel tudunk segíteni és örülök annak, hogy ennek részese lehetek. Arra bíztatok mindenkit, hogy a mérkőzés előtt adományozzon a kihelyezett urnába és így megnyerheti az általunk aláírt futsal labdát. Nem mellesleg, egy nemes ügyhöz is csatlakozhat.

- Milyen formában van a csapat, hogyan készültök a következő meccsre?

Nagyon jó formában várja a csapatunk az Újpest elleni meccset. A tabella éléről vágunk neki a mérkőzésnek. Magasak az elvárások, de ez csak erősít, motivál bennünket. Kellően felkészültünk az ellenfélből. Az edzéseken is 100 százalékon pörög mindenki. A fiatalok sokat fejlődtek és lehet rájuk számítani a keményebb derbiken is. A csapatunk erős és remekül egyben van.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar