Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Kezdőrúgás: Gyimesi Mátéval

2021.01.14.

Kezdőrúgás: Gyimesi Mátéval

Kezdőrúgás rovatunkban kapusunkat, Gyimesi Mátét kérdeztük az Aramis elleni mérkőzésünkről:

- Hogyan vélekedsz a következő ellenfélről?

„Úgy gondolom, hogy az Aramis egy jó csapat, amely különösen hazai pályán lehet bárki számára veszélyes ellenfél. Nekünk sem szabad abból az őszi mérkőzésből kiindulnunk, amin 11–2 arányban győztük le őket a Haladás Sportkomplexumban. Az első percektől kezdve koncentráltan kell játszanunk, és a helyzeteink is jobb százalékban kellene kihasználnunk, mint azt az utóbbi időben tettük.”

- Milyen a hangulat az öltözőben?

“Az öltözői hangulat szerintem teljesen megfelelő. Örülünk, hogy a korábban betegeskedő csapattársaink visszatértek, újra velünk edzenek és egyre jobb formába kerülnek. Ez azért is lényeges, mert nagyon fontos mérkőzések előtt állunk és mindenkire szükség lesz!”

- Milyen formában van a csapat, hogyan készültök a következő meccsre?

“A hosszú szünet ellenére is jó formában vagyunk szerintem. A Kecskemét ellen megmutattuk, hogy nagyon komoly tartása, ereje van a csapatunknak, hiszen hátrányból felállva tudtuk megfordítani a meccset, és gyűjtöttük be a három bajnoki pontot. Motiváltak vagyunk, szeretnénk minél tovább nyújtani a veretlenségi sorozatunkat, ezért egyértelműen nyerni megyünk Budaörsre.”

Hajrá, Hali!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar