Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Kezdőrúgás: Felső-ház 10. forduló

2021.05.16.

Kezdőrúgás: Felső-ház 10. forduló

Kezdőrúgás rovatunkban csapatkapitányunkat, Horváth Pétert kérdeztük a Berettyóújfalu elleni mérkőzésünk előtt.

- Hogyan vélekedsz a Berettyóújfalu csapatáról?

“Nagyon jó csapat, nem véletlenül kerülnek évek óta döntőbe! Idén is csak nekünk sikerült őket megverni. Most is kemény mérkőzésre készülünk, ami ráadásul nagy fontossággal bír, a pályaelőnyről dönt! Sok erősségük van, évek óta együtt játszanak, ezért összeszokott, jó közösséget alkotnak és kiemelkedő külföldi játékosokkal rendelkeznek.”

- Milyen formában van a csapat?

“Sajnáljuk a kupameccsünket, amivel hazai pályán elbuktuk a Final Fourba jutást, de döntetlent játszottunk, nem szenvedtünk vereséget. Ennek ellenére jó formáról beszélhetünk, hiszen a felső-házban is csak a Berettyóújfalutól kaptunk ki, a többi találkozót megnyertük. Vannak sérült játékosaink és sárga lap miatt eltiltottak is lesznek sajnos, így nagyon nehéz dolgunk lesz, de ennek ellenére bízok a csapatunkban!”

- Mit üzensz a szurkolóinknak?

“Végre szurkolóink előtt játszhatunk. Nélkülük nem voltak ugyanolyanok a futsalmeccsek. Hazai pályán mindig is a 6. emberként segítettek minket! Ellenfeleink sem nyugodtan érkeztek emiatt Szombathelyre, ezt a hangulatot szeretnénk újra érezni! Várunk mindenkit újra a Haladás-csarnokban! Hajrá, Hali!”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar