Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Kemény harcban diadalmaskodtunk

2020.09.23.

Kemény harcban diadalmaskodtunk

Haladás VSE-DEAC 3:2 (3:1)

A várakozásoknak megfelelően óriási küzdelmet hozott futsal csapatunk hazai mérkőzése a remekül rajtoló Debrecennel szemben. A mieink végül 3:2-re megnyerték a derbit és így jó hangulatban várhatják a Berettyóújfalu elleni pénteki rangadót.

A népes szombathelyi szurkolótábor nagy örömére két nagy visszatérője is volt csapatunknak: a brazil Darrieer és Dávid Richárd is a melegítő játékosok között volt. Alasztics Marcell viszont apróbb sérülése miatt nem lehetett a társaival. A mérkőzés második percében azonban nem a két felépült sztár, hanem két ifjú titán játszotta a főszerepet: Hajmási centerezését Gerencsér továbbította a hálóba. Sajnos nem sokáig örülhettünk a vezetésnek, ugyanis a 6. minutum elején a játékvezetők büntetőt ítéltek a DEAC javára, amit Thiago magabiztosan értékesített is. A folytatásban ugyan fölényben játszottak Juanra mester tanítványai, ám nem tudtak túljárni a remekül védő Dobi eszén. A 16. percben viszont egy lövés kijött a debreceni cerberusról és Darrieer a hálóba lőtte a kipattanót. A félidő hajrájában aztán alaposan felpörögtek az események: előbb a vendégek hagytak ki egy kisbüntetőt (10 méterest), majd pedig Vas Ádám növelte a csapatunk előnyét, ennek köszönhetően pedig a szünetben 3:1-re vezettünk.

A térfélcserét követően Dróth Zoltán ugyan kétszer is eltalálta a kapufát, ám újabb gólt nem tudtunk összehozni. Nem úgy a DEAC: az öt a négy elleni játékra váltó vendégek a 38. percben Thiago újabb találatával szépítettek. Szerencsére ezt követően már egyik háló sem rezdült újból, így aztán ha nehezen is, de sikerült 3:2-re megnyernünk a derbit.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Úgy gondolom, hogy végig mi irányítottuk a történéseket, de nagyon sok helyzetet elhibáztunk, ezzel pedig a saját dolgunkat nehezítettük meg. Örülök annak, hogy Dávid és Darrieer jó játékkal tért vissza. A Debrecen igen kemény ellenfél volt, így ez a három pont alaposan fel is értékelődik. Az biztos, hogy pénteken a Berettyóújfalu még komolyabb feladat elé állít majd bennünket, de bizakodva várjuk a rangadót.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar