Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Jól játszott, de kikapott a Hali

2018.12.18.

Jól játszott, de kikapott a Hali

Kútház Haladás VSE – MVFC Berettyóújfalu 3:4 (1:1)

Az NB I-es futsal bajnokság 13. fordulójának nagy csatáját Szombathelyen rendezték. A Berettyóújfalu látogatott a Haladáshoz. A mérkőzés színvonala magas volt, méltán lehetett rangadónak beharangozni a találkozót. A vasi gárda jól futsalozott, agresszív letámadással lepte meg a listavezetőt. Sok helyzetet dolgoztak ki a szombathelyiek, csak sajnos nagy számban ki is maradtak ezek. A vendégek a mérkőzés vége felé dolgoztak ki kontrából több lehetőséget is, amiből egyel több gólt lőttek, mint a zöld-fehérek. Még az utolsó másodpercek is hoztak izgalmakat, nagy, kimaradt szombathelyi helyzettel zárult a találkozó. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, azt minimum megérdemelte volna a Haladás. Hosszú még a bajnokság! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán, Hajmási Milán, Milos Simic

 

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok. Mindkét gárda letámadott, agresszíven futballozott – így nehezen alakult ki helyzet. Michel puskázott el egy ígéretes kontrát, Dróth szabadrúgásból veszélyeztetett. Sásdinak átlövéseket kellett védenie. A gyilkos iram miatt azért csúszott hiba a játékba, eladott labda, elrontott passz. És gyűltek a faultok mind a két oldalon. A Berettyó szerezte a mérkőzés első gólját, Gál bombázott kiszorított helyzetből a léc alá. Mendes válaszolhatott volna, de hét méterről, középről, senkitől sem zavartatva az üres kapu fölé helyezett. Ám nem sokkal később érkezett Hajmási, aki okosan fejezett be egy szép támadást (14. perc: 1-1). Nagyon érett már a szombathelyiek gólja – időt is kért a Berettyó. Forrósodott a hangulat: Michel és Rábl vitáját simította el a játékvezető. Egyébként a 15. percben már mindkét csapat öt faultnál járt. Ekkor már többet volt a labda a hazaiaknál, a vendég védekezésre kényszerült. Egyértelműen a Berettyóújfalunak jött jobban a félidő.

Fordulás után sem vettek vissza a tempóból a felek. A Haladás letámadta ellenfelét, sok hibába hajszolta bele. Vezetést azonban ismét a vendég szerzett, Rábl egyéni alakítása ért gólt (24. perc: 1-2). A HVSE támadásban maradt, sokat birtokolta a labdát, ám a Berettyó jól védekezett. És próbált kontrázni, pontrúgásokból veszélyeztetni. Dróth ritkán látható trükkös góllal egyenlített – a Berettyó-játékosok erősen keresték a labdát (28. perc: 2-2). Szikrázott a hangulat, a játékvezetők kezéből egyértelműen kicsúszott a mérkőzés. De a Haladás nyomott tovább. Simic egy szöglet után bombázott a vendégek kapujába – felrobbant a csarnok (30. perc: 3-2). A Berettyó támadóbb játékra váltott, és egy védelmi hibát büntetve egyenlített (35. perc: 3-3). A Haladás fent maradt, kitámadott, a győzelemért rohamozott. Így maradt helye kontrázni a Berettyónak – Sásdi mutatott be nagy, fontos védéseket. A hajrá hektikusra sikeredett, a vendégek kispadja sokat „szerepelt”, így sokat állt a játék. Aztán 44 másodperccel a vége előtt a Berettyó negyedszer is betalált. A Haladás vészkapusra váltott – és az utolsó pillanatban egy oldalberúgás után ziccert hibázott. Így kikapott. A játék képe alapján a Haladás a döntetlenre minimum rászolgált volna, a szerencsésebb csapat nyert – és talán a játékvezetők is jobban tisztelték a Berettyóújfalut.

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar