Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Jól indult a rájátszás

2018.03.26.

Jól indult a rájátszás

Swietelsky-Haladás VSE – Aramis SE   6:2

Hétfőn hazai pályán indult a rájátszás a Haladás számára. Az Aramis ellen kellett bizonyítani a zöld-fehéreknek az első fordulóban. Ezt az első akadályt jól vette a csapat, mert győzelemmel kezdte meg a szereplést! Az első félidő szoros volt, ez is azt mutatja, hogy a csoportban nincs olyan csapat, akit le lehetne írni, mindenki ellen a maximumot kell nyújtani. Ezt a második félidőben már meg is mutatta a csapatunk, ha nagyobb a koncentráció, a fegyelmezett játék, ha nagyobb fokozatban futsaloznak a szombathelyiek, akkor erős a Hali, és így érhetik el a nagy, kitűzött célt és így sikerült a mai nagyobb gólarányú győzelem is! Hajrá Hali!   

Gólszerzők: Horváth Péter 2, Dróth Zoltán, Andersson Santos, Bencsik Roland, öngól

 

HVSE: Matyi – Santos, Michel, Dróth, Bencsik. Csere: Gyimesi (kapus), Öreglaki, Horváth P., Németh P., Márkus, Hajmási, Vidák. Edző: Turzó József.

Aramis: Soós – Kulcsár, Büki, Bognár, Gál. Csere: Dohány (kapus), Szabó, Lak, Roni, Bencze, Frank, sivák, Póta. Játékos-edző: Frank Tamás.

Kiállítva: Roni (30.)

Nagy lendülettel nyitott a Haladás, rögtön magához ragadta az irányítást. Dróth pedig egy parádés sarkazós góllal gyorsan meg is szerezte a vezetést a hazaiaknak. A hátrányba került Aramis bátrabb, nyíltabb játékra váltott. És egy szépen kidolgozott akcióból egyenlített is. Időt kellett kérnie a szombathelyi kispadnak. Felpörgött a meccs, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A rohanós játék a vasiaknak feküdt jobban, Bencsik villant, és rúgott nagy gólt (13. perc: 2-1). Az Aramis küzdött, az erőfeszítéseket siker koronázta, a szünet előtt a volt szombathelyi játékos, Póta vágott be egy lecsorgót. Döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

Az Aramis egy figyelmeztető kapufával nyitotta a második félidőt. Horváth Péter viszont közelről nem hibázott – harmadszor is megszerezte a vezetést a Haladás. Majd Póta csúsztatta saját kapujába Matyi hosszú kidobását (25. perc: 4-2). Ekkor már magabiztosan futballoztak a zöld-fehérek. Santos felső lécről bevágódó bombája pedig el is döntötte a meccset (29. perc: 5-2). Nehezen viselték a helyzetet a vendégek, durván játszottak, Roni kiharcolt magának egy piros lapot. Az emberelőnyt természetesen gólra váltotta a Haladás. Innen már csak a különbség mértéke volt kérdéses, illetve az, hogy hányan fejezik be a vendégek. Több gól már nem esett, így végül az Aramis tisztes vereséggel távozott Szombathelyről.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar