Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Jó nyitány a rájátszásban

2019.02.19.

Jó nyitány a rájátszásban

Kútház Haladás VSE – BME-BT FC 3:1 (2:1)

Hétfőn megkezdődött a rájátszás az NB I-es futsal bajnokságban. A Haladás hazai pályán fogadta a BME csapatát. A szombathelyiek 3-ként a vendégek a 10-ként érkeztek az alapszakaszból. Egy kötelező győzelmet kellett abszolválni a Rohonci úton, amik általában nehéz feladatnak mondhatóak. Nem indult a zöld-fehérek elképzelései szerint a találkozó, mert a vendégek szereztek vezetést, de még az első félidőben megfordította az állást a vasi gárda. A vezetés tudatában már könnyebben játszott a Hali és jobb helyzetkihasználással nagyobb különbségű győzelmet is arathatott volna, de így is egy megérdemelt, sima győzelem született! Hajrá Hali!  

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2, Vas Ádám

A Haladás agresszívan kezdett, ám a BME szervezett védekezésével nehezen boldogult. És olykor azért Sásdinak is játékba kellett avatkoznia. De a percek múlásával csak magához ragadta az irányítást a HVSE, beszorította ellenfelét. Sokat volt a labda a hazaiaknál, mégis nehezen alakítottak ki helyzetet. Sőt a BME szerzett vezetést egy remek kontra végén, feladva ezzel a leckét esélyesebb ellenfelének. Hajtottak becsülettel a szombathelyiek, de sokat hibáztak. Peregtek a percek, és nem tudta feltörni a HVSE a jól megszervezett, kőkemény BME-reteszt. A hazai időkérés valamelyest felpörgette a hazai csapatot, mindez a helyzetek számában, minőségében is megmutatkozott. Végül a nyomás csak góllá érett, Vas volt eredményes egy szabadrúgásvariáció végén (14. perc: 1-.1). Már úgy tűnt, hogy döntetlennel ér véget az első játékrész, amikor Dróth egyéni alakítása után átvette a vezetést a Haladás.

Fordulás után is lendületben maradt a HVSE, kapujához szegezte ellenfelét – egymást érték a hazai helyzetek. A sokadik lehetőséget Dróth váltotta gólra – eldőlni látszott a mérkőzés (28. perc: 3-1). De a BME nem adta fel, minden mindegy alapon kitámadott, és olykor azért okozott zavart a hazai kapu előtt. A Haladás bőven pontot tehetett volna a meccs végére, ha helyzeteinek csak a töredékét értékesíti – Simic lövésénél a kapufa mentett. Az utolsó bő négy percben vészkapusra váltott a BME, de az eredmény már nem változott.

Teljesen megérdemelten nyert a Haladás VSE – de kicsit jobb helyzetkihasználással sokkal simább lett volna a hazai diadal.

forrás: Tóth Gábor – vaol.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar