Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Jó játék, meggyőző Haladás siker a rangadón

2019.03.29.

Jó játék, meggyőző Haladás siker a rangadón

Kútház Haladás VSE – Futsal Club Veszprém 4:1 (3:1)

Csütörtökön, a rájátszásban nagyon fontos mérkőzést játszott a Haladás futsal csapata a Veszprém ellen. Élet-halál küzdelemként volt beharangozva a találkozó. Ezt a nagy tétet átérezték a szombathelyi játékosok, látszott rajtuk az akarás, a küzdés, élvezték a játékot. Az első perctől magukhoz ragadták a kezdeményezést, hamar 2 gólos előnyt szereztek, amit nem is adtak ki a kezükből a mérkőzés egészében. Magabiztos sikert arattak, meggyőző teljesítménnyel, amihez az egész csapat kellett! Ezzel a győzelemmel lépéselőnybe kerültek a zöld-fehérek a csoportjukban, amihez viszont kell és elengedhetetlen a jövő heti két mérkőzésen a győzelem! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Milos Simic 2, Hajmási Milán, öngól

 

Jól kezdett a Haladás, Dróth rögtön az elején kétszer is tesztelte a vendégek kapusát. A hazai nyomás pedig gyorsan góllá érett, Simic talált be közelről egy oldalberúgás után. És lendületben maradt a házigazda: egy parádés akció végén Hajmási passzolt az üres kapuba (4. perc: 2-0). Rögtön időt kért a vendég. De nem változott a játék képe, maradt az irányítás a hazaiaknál, a vendégek helyzetbe sem tudtak kerülni – így távoli lövésekkel próbálkoztak. Gyorsabbnak, élesebbnek, pontosabbnak tűnt a zöld-fehér gárda. A veszprémi kapusnak akadt dolga bőven – nagyon érett a harmadik szombathelyi gól. És meg is született: Simic középre belőtt labdájába ért bele szerencsétlenül Márkus, a kapuba csorgott róla a labda, öngól. A hazaiak brazil légiósa, Pocaia remek játékkal szállt be a padról, látványos megoldásokkal szórakoztatta a közönséget, könnyedén került helyzetbe. Ám kimaradtak a szombathelyi kontrák, amiért járt a büntetés. A Veszprém ugyanis váratlanul szépített (15. perc: 3-1). Sőt, egy büntetőt is kapott a vendég – amit Sásdi védett! Belelendült a Veszprém, vagy inkább magára húzta ellenfelét a Haladás. Ekkor már feszült csatát vívtak a felek. Michel lökete a kapufa tövén csattant. Az agresszív Veszprém korán begyűjtötte az öt csapatfaultot, kisbüntetőhöz is jutott a Haladás, de Michel lövését védte a kapus. A második kisbüntetőt pedig a felső lécre bombázta Dróth. Megúszta a Veszprém, nem dőlt el a mérkőzés az első félidőben.

Fordulás után rögtön betalált a Haladás. Dróth szlalomozott végig a pályán, Schmidmajer kapus állította meg, szabálytalanul, büntetőt érően – a büntetőt Simic váltotta higgadtan gólra. Hajmási szólója után pedig a kapufa sietett a Veszprém segítségére. A vendégek kapusa óriási védésekkel tartotta meccsben a csapatát. Vagy inkább a házigazda tékozolta el bőkezűen a lehetőségeit. Komoly fölényben játszott a szombathelyi alakulat. Fogyott az idő, nem tudott újítani a vendég – aztán az utolsó bő nyolc percben vészkapusra váltott. Ettől kezdve a veszprémieknél volt többet a labda, a HVSE védekezésre kényszerült. De ezt a feladatot is minden gondod nélkül megoldotta a házigazda. Michel lopott labdát a hajrában, saját hatosáról vette célba a kaput, de könnyű emelése ismét a kapufáról pattant vissza a mezőnybe. Ami már nem osztott, nem szorzott.

Roppant meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő a Haladás, könnyedén nyerte meg a rangadót.

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor

Ide kattintva visszanézhető a találkozó
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar