Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Izgalmas, küzdelmes futsal rangadó, Haladás vereséggel

2019.01.22.

Izgalmas, küzdelmes futsal rangadó, Haladás vereséggel

Futsal Club Veszprém –Kútház Haladás VSE 2:1 (1:1)

Az NB I-es futsal bajnokság 17. fordulójában a tabella első felében rendeztek nagy rangadót. Veszprémbe látogatott a Hali. A tét óriási volt, egy nagy lépés a 2. hely megszerzése felé. A zöld fehérek szemszögéből a mérkőzést úgy lehet jellemezni, hogy ismét a bosszantóan rossz helyzetkihasználáson múlott a győzelem. A szombathelyiek jól futsaloztak, domináltak a meccs nagy részében, sok helyzetet dolgoztak ki, de ezekből csak egyet értékesítettek, míg a hazaiak a kevésből 2 gólt lőttek. A vasiak a lefújás pillanatáig küzdöttek, a találkozó legvége is hozott izgalmakat és akkor is maradt ki nagy vendég ziccer. Pénteken már hazai pályán kell javítani a csapatunknak! Hajrá Hali!

Gólszerző: Horváth Péter

Kiállítva: Dróth Zoltán

Köszönjük a szurkolóinknak, akik elkísérték a csapatunkat!

 

A szombathelyiek rögtön magukhoz ragadták az irányítást, több komoly helyzetet is kidolgoztak. A legszebb jelenet Sásdi nevéhez fűződik, a vasiak kapusa egy védés után végigvezette a labdát a pályán, a kontrát lövéssel zárta, a kapufát találta el, a kipattanó meglepte Vast, aki közelről nem tudott az üres kapuba helyezni. A házigazda átlövésekkel próbálkozott, rögzített helyzetekből veszélyeztetett. A Haladás sokkal jobban futballozott, kapura veszélyesebb volt, csak a gól hiányzott a játékából. A Veszprémnek viszont kevés helyzet is elég volt a gólhoz: egy oldalberúgás után a másik oldalra átemelt labdát Tatai találta el irgalmatlan erővel, és rúgott ritkán látható bombagólt (1-0). A HVSE letámadott, nyomott tovább. Az erőfeszítéseket siker koronázta: a második hullámban érkező Horváth Péter lőtte kapuba Dróth visszagurított labdáját (1-1). Majd Hajmási lövésénél a kapufa sietett a Veszprém segítségére. Nagyon kellett a szünet a hazaiaknak.

Fordulás után is lendületben maradt a Haladás, mégis ismét a Veszprém szerzett vezetést, Tatai váltott gólra közelről egy ziccerig kijátszott támadást. Jól működött a házigazda kontrákra építő taktikája. Ráadásul a szombathelyiek ekkor nehezen találtak rést a veszprémi védőfalon. Aztán néhány perc rövidzárlat után rendezte sorait a Haladás, ismét támadásba lendült. Fogyott az idő, bő öt perc volt hátra, amikor vészkapusra váltott a vasi gárda. Sikerült több helyzetet kidolgozni, de mindig beleért egy veszprémi láb a kapuba tartó labdába. A Haladás nem bírta idegekkel a hajrát, Dróth ki lett állítva – a meccset a hazaiak kihagyott kisbüntetője zárta. Fontos csatát, rangadót bukott el így a HVSE.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar