Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Ismét Haladás siker az NB I-es futsal bajnokságban

2018.10.16.

Ismét Haladás siker az NB I-es futsal bajnokságban

Kútház Haladás VSE – Debreceni Egyetemi AC 5:2 (2:2)

A Haladás futsal csapata hétfőn este ismét a Haladás csarnokban játszotta a hazai mérkőzését a Debrecen ellen. Ez volt az NB I-es futsal bajnokság 6. fordulója. A szombathelyiek végig uralták a mérkőzést, annak ellenére, hogy a vendégek szereztek vezetést és sokáig döntetlen is volt az állás. A találkozó nagy részében a kapujukhoz szegezték a debrecenieket a zöld-fehérek, akik jól futsaloztak, sok helyzetet dolgoztak ki és harcosan, nagyot küzdve a második játékrész végére felőrölték az ellenfelüket. Megérdemelten nyerte meg a jó hangulatú hazai mérkőzését a Haladás. A vasiaknál a kispadon így győzelemmel mutatkozott be vezetőedzőként, Sziffer András. Köszönjük a szurkolást a helyi közönségnek, nagyon jó hangulatot teremtettek! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Hajmási Milán 2, Dróth Zoltán, Vass Ádám, Michel Melo

 

A zöld-fehéreknél bemutatkozott az új tréner, Sziffer András. Friss hír a szombathelyiek háza tájáról, hogy a klub szerződést bontott szerb légiósával, Vukadinovic Veroljubbal. A Haladás első számú kapusa, Sásdi betegség miatt hiányzott. Felépült viszont és játékra jelentkezett a brazil Mendes.

HVSE: Matyi – Michel, Simic, Dróth, Vas. Csere: Gyimesi (kapus), Hajmási, Horváth P., Sipos, Mendes, Szakasics, Németh Z., Péter. Edző: Sziffer András.

DEAC: Faragó Á. – Szentes-Bíró, Faragó L., Vékei, Kovács. Csere: Dobi (kapus), Kasuba, Tóth, Rácz, Pallai, Varga. Edző: Elek Gergő.

Gól: Vas (10.), Dróth (15.), Hajmási 2 (33., 36.), Michel (40.), ill. Szentes-Bíró (8.), Tóth (11.).

 

Nagy lendülettel nyitott a Haladás, ám szervezetten és keményen védekezett a vendég. A hazaiak küzdöttek becsülettel, erős tempót diktáltak, de nem tudták feltörni a debreceni védőfalat. Sőt, egy kontra után a DEAC szerezte meg a vezetést. A HVSE gyorsan egyenlíett, de még ki sem ünnepelhették magukat a hazai drukkerek, amikor egy oldalberúgás utáni figurából ismét előnyhöz jutott a vendég (11. perc: 1-2). Sebességet váltott a Haladás, sorra dolgozta ki a helyzeteket, érett a gól – és meg is született. Az első félidő utolsó perceiben kapujához szegezte ellenfelét a Haladás, a szünetet jelző sípszó mentette meg a Debrecent.

Fordulás után sem lassított a házigazda. A Debrecen ekkor már csak a védekezéssel foglakozott, nem tudta megtartani a labdát. Nyomasztó fölényben futballozottt a Haladás – kétszer is a kapufa segített a vendégeknek. A játékvezetők gyorsan, már a 30. percben befújták a Haladásnak az öt csapatfaultot. Kénytelen volt visszavenni a lendületből, az agresszivitásból a zöld-fehér gárda. De így is sikerült feltörni a debreceni reteszt – felrobbant a csarnok (33. perc: 3-2)! Rögtön támadóbb játékra váltott a DEAC. De miután Hajmási egy szögletvariáció végén ismét betalált, érezhetően eldőlt a meccs. A vendég vészkapust vetett be. Amit újabb góllal büntetett a HVSE.

Jól játszott, megérdemelten nyert a Haladás.

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar