Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Ismét egy fontos győzelem

2019.04.23.

Ismét egy fontos győzelem

Aramis SE - Kútház Haladás VSE 1:3 (0:1)

A Haladás tegnap az Aramis csapatához látogatott az NB I-es futsal bajnokság rájátszásának soron következő fordulójában. Ez egy újabb fontos állomásnak ígérkezett, mert a célokhoz ez a győzelem is elengedhetetlen volt és Budaörsön egy fiatal, felkészült, jó csapat, nehéz találkozó várt a szombathelyiekre. Az eredmény is ezt tükrözi,  végig izgalmas találkozó volt, a vasiak hosszan vezettek, igaz csak 1 gólos előnnyel, amit egalizáltak a hazaiak a 2. félidőben, erre azonban volt válasza a csapatunknak,  de teljesen a 2 gólos vezetéssel, csak az utolsó percekben dőlt el a győzelem sorsa, a Hali javára! A zöld-fehérek ismét jelesre vizsgáztak, begyűjtötték a 3 pontot! Csak így tovább! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán, Hajmási Milán, Vas Ádám

 

 

Jó tempóban kezdtek a csapatok, mindkét kapusnak távoli lövéseket kellett hatástalanítania. A percek múlásával a Haladás átvette az irányítást, ami helyzetekben is megmutatkozott. Az Aramis próbált szervezetten játszani, és semmi kockázatot nem vállalt. Ugyanakkor a hazaiak pontrúgásaiban, átlövéseiben azért rejlett veszély. Aztán Dróth villant, befordult védőjéről, és a kapus lábai között lőtt a hálóba (9. perc: 0-1).Támadásban, lendületben maradt a Haladás, sokkal többet volt a labda a szombathelyieknél, időt is kért a hazai kispad. A folytatásban bizony kellett védenie Alaszticsnak is, próbált egyenlíteni az egyre bátrabban játszó házigazda. A félidő hajrájában többször is növelhette volna előnyét a vasi alakulat, de kimaradtak a szombathelyi helyzetek. De igazából már egy kiegyenlített meccset szakított meg a szünetet jelző sípszó.

A második félidő komoly hazai helyzettel kezdődött, amire Vidák válaszolt egy kapufával. Keményedett a csata, potyogtak a sárga lapok. Az Aramis pedig egy szép góllal egyenlített (23. perc: 1-1). Próbált felpörögni a Haladás, de nehezen boldogult harcos ellenfelével. Ám Hajmási egy végletekig kijátszott akciót váltott gólra higgadtan, és visszavette az előnyt a szombathelyieknek. A feszült meccsen a Haladás nagyon korán, már a második játékrész derekán begyűjtötte az öt csapatfaultot. Gyorsan meg is kapta a kisbüntetőt az Aramis – amit kihagyott, kapufára rúgott a házigazda. Vészkapus játékra váltott a vendéglátó. Többször is labdát lopott a Haladás, de nem sikerül beemelni az üres kapuba. Feljebb tolta a játékát az Aramis, így nagyobb tere maradt támadnia a Haladásnak – sok szombathelyi helyzet maradt ki. Aztán Vas tett pontot a meccs végére: erőszakos labdaszerzés után egyedül tört kapura, és a remek szólót szép góllal zárta (38. perc: 1-3). A meccsbe belefért még egy zúgó Aramis-kapufa, két nagy Alasztics-védés és egy Hajmási-mentés.

Fontos három pontot gyűjtött be a Haladás, amely nagy csatában, de összességében megérdemelten nyert.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar